Eerste namen ‘Wie is de Mol’ uitgelekt


RTL Boulevard heeft een filmpje gevonden (waarschijnlijk op de website van collega Zappen.blog.nl) van de opnames van et tv-programma Wie is de Mol in Japan. Op deze beelden waren Barbara Barend, Loretta Schrijver en Manuel Venderbos te zien. Morgen zouden meer namen bekend worden gemaakt, maar deze namen lijken nu dus voortijdig gelekt zijn. Ook Karel van de Graaf en Angela Groothuizen zouden bij het programma betrokken zijn.

Lees ook:Hind, Frits Sissing en Tim Akkerman ook in ‘Wie is De Mol?’
Lees ook:Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel
Lees ook:Stanley Burleson, Angela Groothuizen en Albert Verlinde jury Let’s Dance
Lees ook:Angela Groothuizen enthousiast over WeightWatchers App
Lees ook:Angela van Hulten bevallen van zoontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>