Gouden voetjes voor baby Beckham

Ken je die gipsen voet of hand-afdrukjes van baby’s die men wel eens laat maken van hun kleine spruit? Als je een beetje geld hebt, ga je nog een stapje verder. Zo laten David en Victoria Beckham een gouden afdruk maken van baby Harper’s handjes en voetjes.

Het stel kreeg hiervoor een kit thuisgestuurd in Los Angeles, waarmee zij zelf de afdruk kunnen maken in gips, die vervolgens verzonden zal worden naar het bedrijf First Impressions. Zij zullen hiermee een gouden afdruk van de handen en voeten maken van de kleine van Victoria en David. Geen Goldenballs, maar Goldenfeet zullen we maar zeggen.

Het bedrijf maakte eerder afdrukken voor onder meer de baby van Tony en Cherie Blair, Elton John, Joanna Lumley en Jonathan Ross.

Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven
Lees ook:Dochter voor Prinses Victoria van Zweden
Lees ook:Victoria Beckham stript voor Giorgio Armani
Lees ook:Zoontje van David Beckham rijdt in een Porsche!
Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>