Barbie is bevallen, de kleine meid heet Angelina

Vanmorgen is Samantha de Jong (inmiddels Van der Plas), beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, bevallen van een dochtertje. De kleine meid kreeg, zoals al eerder bekend werd, de naam Angelina mee.

Verdere details zijn nog niet bekend. De bevalling zou gisteren al begonnen zijn en het zou een zware bevalling zijn geweest. Het is voor Barbie het eerste kindje. Haar vriend Michael heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, Mike. De bevalling zal waarschijnlijk uitgezonden worden in het programma ‘Barbie’s Baby’ dat a.s. dinsdag voor het eerst te zien zal zijn.

Update 16:00: Voluit heet de kleine Angelina Melissa Cora. De naam Melissa is vernoemd naar Barbies overleden zusje en de naam Cora komt van haar moeder. Dit meldt Shownieuws.

Lees ook:Barbie gaat bevallen op tv
Lees ook:Mattel is boos op Barbie’s Bar
Lees ook:Barbie is zwanger!
Lees ook:Bijzondere foto Oh Oh Barbie opgedoken!
Lees ook:Video: Sylvie van der Vaart krijgt eigen Barbie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Barbie is bevallen, de kleine meid heet Angelina

  1. Pingback: Barbie gaat bevallen op tv | Glamour

  2. romee

    Zal ze haar opvoeden met scheldwoorden nee toch dat zou vreselijk zijn ze hebben zo’n mooi kindje ik hoop dat ze hem niet gebruikt als pop :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>