Joel Geleynse in boxer op billboards

Joel Geleynse, die in Nederland bekendheid verwierf als de knappe schaatspartner van Monique Smit in het SBS programma ‘Sterren Dansen op het IJs’ schittert vanaf deze week als het nieuwe mannelijke SAPPH model op diverse billboards in Nederland. Ook staat Joel in menige advertentie die komende periode rondom de nieuwe wintercollectie van SAPPH zal verschijnen.

Joel is hiermee, na Remy Bonjasky, het tweede mannelijke gezicht van het bekende lingeriemerk. De populariteit van Joel was ook directeur Rob Heilbron niet ontgaan en hij contracteerde het multitalent als nieuw mannelijk model voor de herenlijn van SAPPH. “Joel is ons opgevallen door zijn mooie uitstraling en sterke fysiek. Daarnaast is hij enorm professioneel en is het een man die in het oog springt bij vrouwen”, zegt Heilbron. Ook in Canada siert Joel de billboards op dit moment, maar dan voor een campagne van Diesel.

Lees ook:Amsterdam Fashion Awards uitgereikt in Amsterdam
Lees ook:Opnieuw uitstel vonnis lingerie-oorlog
Lees ook:Miss Nederland wordt lingerie-model
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!
Lees ook:Schaatshunk Joel Geleynse brengt single uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>