2009: De Break-Ups

Het einde van het jaar nadert, dus een mooie tijd om even terug te kijken. Het jaar 2009 was vooral een jaar van scheidingen en relatiebreuken. Er sneuvelden nogal wat relaties in het afgelopen jaar en dat ging er soms nogal heftig aan toe. We zetten de meest spraakmakende breuken voor je op een rijtje…

Rihanna en Chris Brown gingen begin dit jaar na een relatie van bijna een jaar uit elkaar. De reden mag duidelijk zijn. Chris Brown sloeg zijn vriendinnetje bont en blauw. Na de mishandeling leek het er even op dat Rihanna Chris Brown had vergeven en het stel weer samen zou komen. Toch verbrak Rihanna uiteindelijk definitief de relatie.

In april werd bekend dat Mel Gibson en Robyn Moore na een huwelijk van dertig jaar gingen scheiden. De twee bleken al zo’n drie jaar niet meer samen te leven. Mel had inmiddels al een nieuwe vriendin, de Russiche Oksana Grigorieva. Zij is inmiddels zwanger van de acteur, die al zeven kinderen had uit zijn huwelijk met Robyn.

Ook aan het huwelijk van glamourkoppel Peter Andre en Katie Price kwam dit jaar een einde. In mei zette Peter een punt achter de relatie met pinup Jordan, wiens echte naam Katie Price is. Dit zorgde voor dagelijks nieuw voer in de engelse Tabloids. Het huwelijk duurde zo’n vier jaar. Katie kreeg daarna een relatie met een kooivechter met travestie-neigingen, Alex Reid. Deze relatie zou sinds kort ook verbroken zijn, maar Miss Price wordt nog steeds met Alex gesignaleerd.

De eerste relatiebreukshock van Nederlandse bodem kwam van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit. De breuk werd pas half mei bekend, maar bleek al eerder aan de gang. Eerst leek het er op dat Yolanthe Jan had bedrogen met Wesley Sneijder, maar Jan bleek de reden van de breuk. Hij had al enige tijd een relatie met de Volendamse Liza Plat. Na ongeveer twee en half jaar gingen Jan en Yolanthe uit elkaar. Beiden zijn inmiddels gelukkig met een ander.

Op hetzelfde moment bleek dat ook het huwelijk van Patricia Paay (60) & Adam Curry (45) na twintig jaar gestrand was. Adam Curry was verliefd geworden op een ander, namelijk de 39-jarige Micky Hoogendijk. Patricia is naar eigen zeggen nog steeds single, maar rommelt met jonge mannen en poseerde naakt in de Playboy.

Na de zomer bleek dat ook Connie en Hans Breukhoven al enige tijd gescheiden waren. Het stel was al 22 jaar getrouwd. De reden waarom is niet bekend gemaakt. Er gingen geruchten dat Hans een gezin in Duitsland zou hebben.

In oktober liet Bridget Maasland weten dat zij en Pepijn Padberg ‘tijdelijk’ uit elkaar zouden gaan. Maar een aantal weken later bleek de breuk toch definitief te zijn. Dit ondanks de geruchten over een huwelijk. Het stel had al negen jaar een relatie en samen een zoontje, Mees.

Op de valreep van het jaar bleken ook Susan Sarandon en Tim Robbins na 23 jaar uit elkaar te zijn. Het stel ging al in de zomer uit elkaar, maar hield dit lange tijd stil

Nog niet officieel bevestigd, maar we gaan ervan uit dat ook het huwelijk tussen Tiger Woods en Elin Nordegren passé is. De reden mag duidelijk zijn: Tiger bedroog Elin met vele dames. De tel zijn wij inmiddels kwijt geraakt, maar het zouden er minimaal 12 zijn geweest…

Lees ook:Is Rihanna zwanger van Chris Brown?
Lees ook:Rihanna getrouwd met Chris Brown?
Lees ook:Video: Chris Brown spreekt bij Larry King over Rihanna
Lees ook:Gaan Rihanna en Chris Brown samenwonen?
Lees ook:Video: Tom Cruise en Katie Holmes uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>