Knap glamourkonijn zoekt fijn thuis

konijn

Omdat het binnenkort Werelddierendag is, omdat dierenprints de najaarsmode domineren én omdat de redactie van Harper’s Bazaar dol is op harige en gevederde schepsels, wordt hun oktobernummer één grote beestenboel.

Op hun site staan ook allemaal lieve konijntjes, poezen en honden die nog een baasje zoeken.

Op de cover schittert topmodel Ymke Stiekema, geflankeerd door drie vizslapuppy’s. In de bontvrije modeseries schitteren honden, vogels en katten en in de interviews met politica Marianne Thieme, presentatrice Loretta Schrijver, de teckel van Viktor en Rolf en Karl Lagerfelds huisgenote Choupette staan dieren centraal. Het carnaval der dieren is begonnen!

Bazaars dierennummer telt 220 pagina’s en ligt vanaf vandaag in de winkel

bd

Lees ook:H&M met Alexander Wang in zee
Lees ook:Politici ‘sexy’ op cover Veronica Magazine
Lees ook:Stacey Rookhuizen gaat ‘Project Catwalk’ presenteren
Lees ook:Echtpaar kloont overleden hond
Lees ook:Video: Quinty Trustfull haalt bevestiging uit succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>