Stem op het beste skigebied van 2016

Skiën, snowboarden, apres-skiën we love it enorm! En het is natuurlijk leuk om dat elke keer weer op een andere loctie te doen. Maar wat is volgens jou nou het allerallerallerbeste skigebied? Wintersportwebsite Snowplaza.nl gaat ook dit jaar weer op zoek naar het beste skigebied 2016. Bezoekers uit heel Europa (en JIJ dus!) kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete skigebied. De 20 skigebieden met de meeste stemmen ontvangen een Snowplaza Award.

Bij het uitbrengen van je stem kun je kiezen uit ruim 650 bestemmingen. Door te stemmen maak je bovendien kans om een 6-daagse skipas voor je favoriete bestemming te winnen.

De verkiezing van het ‘beste skigebied 2016’ is vanaf 1 september van start gegaan via de websites van Snowplaza in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittanië.

Snowplaza Awards voor beste skihal, skishop en reisorganisatie
In Nederland worden de categorieën voor de Snowplaza Awards verder uitgebreid. Je kunt dit seizoen ook je stem uitbrengen op je favoriete skihal, reisorganisatie en skishop.

Er kan tot en met 7 februari deelgenomen worden aan de verkiezing van de Snowplaza Awards.

In Nederland kan dit via het volgende webadres: http://www.snowplaza.nl/awards/. In februari 2016 zullen de winnaars van de Snowplaza Awards bekend gemaakt worden. Tussendoor zullen er regelmatig tussenstanden bekend gemaakt worden.

Vorig seizoen was SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental de winnaar van deze verkiezing, op de voet gevolgd door nummer 2: Ischgl en nummer 3: Les Trois Vallées. Ruim 52.000 bezoekers brachten vorig jaar hun stem uit. De wintersportwebsite verwacht met de uitbreiding van de categorieën van de Snowplaza Awards, dat het aantal deelnemers dit seizoen nog veel hoger zal zijn.

 

Lees ook:Nominaties Radiobitches Awards 2011 bekend
Lees ook:Wie is de Meest Sexy Vegetariër?
Lees ook:Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards
Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:De Brits, de winnaars, de optredens…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>