Rubriek: Videonieuws

Video: Dave Roelvink oraal bevredigd in jacuzzi

Ai. De afgelopen weekend vrijgelaten Dave Roelvink zal not amused zijn. Eerder dreigden zijn vrienden al de video, waarop Dave gepijpt wordt door de 21-jarige dochter van de eigenaar van de villa waaruit spullen ontvreemd werden, openbaar te maken. Deze video is inmiddels op diverse plaatsen op Internet, zoals op Dumpert (zie video hieronder), uitgelekt. Op de video wordt de zoon van Dries Roelvink duidelijk oraal bevredigd in de jacuzzi door het meisje. Lees verder

Sylvie en Rafael van der Vaart officieel gescheiden (video)

Scheiden is lijden. Zeker als je Sylvie Meis heet. Bijna een jaar nadat haar huwelijk op de klippen liep, is de 35-jarige presentatrice woensdag officieel gescheiden van Rafael van der Vaart. Rafael heeft inmiddels een relatie met Sabia Engizek, die inmiddels een kindje van hem verwacht.
Zie de video hieronder. Lees verder

Angel’s Weekly Review – Part 1

Glamourblog’s hoofdredactrice Angel Mulder houdt je vanaf nu regelmatig in videoreviews en videoreports op de hoogte van alle ins en outs, nieuwe producten, mooie hotspots en natuurlijk de nieuwste auto’s. Een eerste kennismaking in onderstaande video… Lees verder

Interview: Fatima Moreira de Melo (video)

In samenwerking met Quality Bookings TV zullen wij de komende tijd een aantal leuke interviews met Bekende Nederlanders op video broadcasten via Glamourblog.nl. Diverse topsporters, acteurs, presentatoren, zangers en meer zullen de komende tijd het hemd van het lijf gevraagd worden. Deze week hebben we oud-hockeyster en fanatiek poker speelster Fatima Moreira de Mela, die vorig seizoen Expeditie Robinson won. Bekijk het interview hieronder.
Lees verder

Oprah reageert nogmaals op rel rond peperdure tas

Tijdens een filmpremière in Los Angeles reageert Oprah Winfrey op het tassendrama in een Zwitserse winkel. Het lijkt erop dat het tv-icoon de verkoopster nog niet vergeven heeft. Oprah had in Zwitserland interesse in een tas van rond de 30.000 euro, maar mocht de tas niet zien omdat de verkoopster dacht dat Oprah de tas niet kon betalen. Oprah vond het een vorm van racisme. Zie de video.
Lees verder

Kate Middleton aan het bevallen

De pers bivakkeert al twee weken voor het ziekenhuis in Londen, maar vandaag lijkt het dan echt te gaan gebeuren: Kate Middleton is aan het bevallen. Dit is inmiddels bevestigd door het engelse Koninklijke huis.

Lees verder

Video: Anouk wil geen kleingeschapen man!

De hele week doen BN’ers sappige onthullingen in de talkshow van Linda de Mol. Meest spraakmakend is ongetwijfeld Anouk die een boekje open doet over haar eisenlijstje voor de man. Ze wil alleen een groot geschapen man. Onder de 21 a 23 centimeter kom je er bij Anouk (letterlijk) niet in. Mocht je het gemist hebben, zie de video hieronder. Lees verder

Video: Victoria Beckham kan lachen!

Breaking news! Victoria Beckham kan lachen! Lijkt ons totaal onbelangrijk, maar voormalig voetballer David Beckham wilde de wereld laten weten dat glamourbabe Vic, die normaal vrij emotieloos door het leven gaat, toch echt kan lachen en deelde een foto van een lachende Victoria op Twitter en Facebook. Zie de video.
Lees verder