Rubriek: Wings & Water

Auto’s, boten en alles wat vaart, rijdt en vliegt

EasyJet schenkt beste witte wijn

Surprise, surprise… Je zou het misschien niet verwachten maar prijsknaller EasyJet schenkt de beste witte wijn in de lucht. De wijnproeverij, uitgevoerd in opdracht van vlucht vergelijkingssite Skyscanner, bestond uit een panel van tien juryleden, onder leiding van wijnkenner Tom Cannavan. Het panel werd gevraagd om blind twaalf rode en twaalf witte wijnen te proeven aan boord van de belangrijkste airlines, waarna ze deze een score moesten geven op een schaal van één tot tien. EasyJet’s Louis Mondeville Côtes de Gasgogne (uit Frankrijk) kwam als winnaar uit de bus  in de witte wijn categorie.
Lees verder

Boot Doutzen verkocht voor tonnen minder!

Het bootje van Doutzen Kroes, dat aangeboden werd via Marktplaats, is verkocht. Echter niet voor het bedrag dat er op de veilingsite voor geboden werd. Het bod van 350.000 euro op Marktplaats bleek verre van serieus. Uiteindelijk werd de zeilboot via een veiling op Sensation White alsnog verkocht, echter slechts voor 9.500 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar Dance4Life.

‘Emile Ratelband pleegt aanslag op Binnenhof’

Zakenman en positiviteitsgoeroe Emile Ratelband is maandagmorgen gearresteerd nadat hij een radiografisch bestuurd vliegtuigje tegen één van de torentjes van de Ridderzaal op het Binnenhof liet crashen. Een deel van het vliegtuigje bleef  het torentje hangen. Het was echter geen serieuze aanslag, maar een ludieke actie ter promotie van zijn boek.

Lees verder

Jan Smit vliegt wel ondanks aswolk

Op het moment dat het luchtruim in Nederland was gesloten door de aswolk, maakten drie fans van Jan Smit samen met hun idool een helikoptervlucht boven Volendam. Zij wonnen de hoofdprijs in een door C&A en 100%NL Magazine georganiseerde fotowedstrijd.

Lees verder

Boot van Michael Schumacher te koop op Ebay

Corinna is te koop en dan hebben we het niet over de vrouw van Michael Schumacher, maar zijn boot met dezelfde naam. Er is momenteel meer dan 35.000 euro voor de boot geboden op Ebay, maar de vraagprijs is daarmee nog niet bereikt… Er kan nog bijna vijf dagen geboden worden op de boot.

Lees verder

Het meest luxe passagiersvliegtuig ter wereld


Je kent het wel: in het vliegtuig met opgetrokken knietjes wachten op een klef broodje en drankje. Het kan ook anders… de Arabische vliegtuigmaatschappij Emirates uit Dubai (waar anders?!) vliegt nu met de A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld dat sowieso al meer comfort voor de reizigers in ‘economy class’ biedt. In de eerste klasse reis je echt heel luxe: heel veel ruimte, comfort, luxe, douches, een bar. Wat wil je nog meer?

Lees verder

Het grootste cruiseschip ter wereld onlangs gedoopt

Maandag 30 november is aan de spiksplinternieuwe passagiers terminal in Fort Lauderdale het grootste cruiseschip ter wereld gedoopt: Oasis of the Seas. Ze krijgt zeven peetmoeders (Godmothers) waaronder zangeres Gloria Estefan en de actrices Jane Seymore en Keshia Knight Pulliam (bij ons bekend als Ruby Huxtable uit de TV-serie “The Cosby Show).
Lees verder

Brad Pitt betrokken bij motorongeluk

Brad Pitt zou vandaag aangereden zijn op zijn motor in Los Angeles. Dit meldt de website van TMZ. Een getuige heeft laten weten dat Brad zijn motor door een paparazzo geraakt werd aan de achterzijde, waardoor Brad op de auto voor hem botste en van de motor afviel.

Lees verder

‘Jongen in ballon’ Falcon: “It was for the show”

Het heeft ook ons gisteravond enkele uurtjes bezig gehouden, die ‘zesjarige jongen in de ballon’ in de staat Colorado. Normaliter zouden we hierover niet schrijven op Glamourblog.nl, maar wat blijkt: de familie deed twee maal mee met een realitysoap genaamd Wife Swap (in Nederland ook uitgezonden onder de naam Jouw vrouw, Mijn vrouw)! De jongen, Falcon Heene, bleek niet in de ballon te zitten, maar in een doos op de zolder. Maar zat de jongen daar wel uit eigen wil? Bekijk onderstaand filmpje, waarin de jongen zegt “It was for the show”, waarna de vader er nog een draai aan probeert te geven. Kortom, het lijkt er op dat de ouders dit hele voorval in scene hebben gezet om maar weer in de publiciteit te komen!

Bouw drijvend hoteljacht gaat niet door


De bouw van het grootste en duurste hotelschip gaat niet door. Aquiva, ‘s werelds grootste drijvende hotel, zou voor 2012 in Londen geopend worden, op tijd voor de Olympische Spelen. Het 170 meter lange superjacht zou permanent bij Canary Wharf in Londen komen te liggen.

Lees verder