Rubriek: Celebrities & Charity

Celebs en Goede Doelen

Serious Request 2013 haalt meer dan 12,3 miljoen op

Dinsdagavond mochten Giel, Paul en Coen het Glazen Huis verlaten. De DJ’s maakten van Leeuwarden even het middelpunt van het land de afgelopen week. Samen met de luisteraars van 3FM haalden ze het recordbedrag van € 12.302.747,- voor Serious Request op.

Lintje voor Gerard Joling

Een mooie dag voor Gerard Joling vandaag. Hij kreeg een lintje opgespeld en werd vandaag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dit jaar zijn ter gelegenheid van Koninginnedag in totaal 3016 Koninklijke onderscheidingen verleend.

Lees verder

BN’ers helpen ex-daklozen met kerstsingle


Na een officiële auditie werd in augustus de band One Gift gevormd. De acht bandleden van deze band leefden op straat in verschillende Nederlandse steden en hebben ieder een bijzonder muzikaal talent. De muzikanten Anouk Kool en Ronald Kool schreven het nummer ‘Uninvited’ en begeleidden de band tijdens het repetitie – en opnameproces. Naast zijn inzet voor dit project is Ronald Kool toetsenist van o.a. Anouk en Trijntje Oosterhuis en bandleider van de ‘Ik hou van Holland’ huisband.
Lees verder

BN’ers laten zich opsluiten in asiel op dierendag

Enkele BN’ers hebben zich vandaag op Wereld Dierendag op laten sluiten voor de stichting ‘Help ik heb een hondenleven!’. Onder meer Fabienne de Vries, Brigitte Nijman, Colin Banks, Belinda Meuldijk, Melissa Sneekes en Tony Wyczynski (DJ Tony, alias Sterretje uit Oh Oh Cherso) zitten 12 uur lang achter tralies om geld binnen te halen voor het goede doel.

Lees verder

Video: Georgina Verbaan bloederig op poster

Georgina Verbaan is de komende weken op diverse posters door Nederland te zien met daarop een half ontleed dier met ingewanden om haar nek. De ietwat schokkende poster is er een uit de nieuwe campagne voor de Bont voor Dieren. Georgina hielp zelf mee met het opplakken van de posters. Ook ondernemer Ahmed Larouz is te zien op de posters. De actie is de volgende stap van Bont voor Dieren in de landelijke campagne voor een bontvrij Nederland. Lees verder

28 BN’ers op de foto als De Nachtwacht

De Nachtwacht kwam vandaag letterlijk tot leven toen 28 BN’ers figureerden in een levend schilderij van het wereldberoemde meesterwerk van Rembrandt van Rijn. Onder leiding van topfotografe Patricia Steur herschiepen de 28 ambassadeurs van diverse goede doelen een meesterwerk van onschatbare waarde.

Lees verder