Patricia Paay gespot in parenclub

Patricia Paay en haar jonge vriend Nicky van Dam werden afgelopen weekend gespot in parenclub Fun4Two in Moordrecht. Paay zou zich volgens bezoekers hebben laten betasten en vond het niet erg bekeken te worden. Patricia zou ook met een andere vrouw gezoend hebben, terwijl haar vriend Nicky en de partner van de vrouw toekeken. Dit meldt Shownieuws vandaag.

Patricia heeft aan Shownieuws toegegeven inderdaad met Nicky in de club geweest te zijn, maar niet om seks te hebben. Paay zou volgens haarzelf niet naar een erotische kamer gegaan zijn. Ze laat weten de eigenaar heel goed te kennen en dat je lekker kan dansen in de club. Gerucht gaat dat de actie onderdeel uitmaakt van een nieuw RTL-programma waar Paay mee bezig is, maar Patricia ontkent dit. Maar goed, ontkende La Paay ook niet dat ze in de Playboy zou gaan?

Update: 22:15
Patricia Paay laat weten SBS aan te klagen wegens smaad. Paay eist 250.000 euro van de zender, omdat zij het bericht over de parenclub naar buiten hebben gebracht. Patricia zegt daar slechts zakelijk geweest te zijn. Volgens de diva doet SBS dit omdat zij vrijdag een contract bij RTL gaat tekenen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Christina Curry schittert op de catwalk in bikini (foto’s!)
Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!
Lees ook:Patricia Paay heeft geen uitgezakt lijf
Lees ook:‘Patricia Paay probeerde afspraakje te maken met vriend Tatjana’
Lees ook:Patricia Paay toch in Playboy!

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Patricia Paay gespot in parenclub

 1. Nips Roosmix

  Als paarden ouder worden, gaan ze gekke dingen doen. Dan worden ze soms een beetje ‘raar in de kop’. Ik vrees dat dit met Patricia P. ook het geval is.

    /   Reply  / 
  1. michel deezesenzestig

   sorry hoor, maar u moet wat beter lezen, er staat parenclub, niet paardenclub

     /   Reply  / 
   1. Nips Roosmix

    Ik ben hier niet van gediend ik ben namelijk de slimste persoon op aarde

      /   Reply  / 
    1. michel deezesenzestig

     dat wordt meteen al onwaar bewezen door het bezoeken van deze site…

       /   Reply  / 
  2. Toni

   Wat een gezeur allemaal. Laat die meid lekker doen waar ze zin in heeft. Leef en laat leven!

     /   Reply  / 
 2. Henk zijn vader

  ik vrees van niet. Patricia komt op mij over als een zeer intelligente vrouw die weet wat ze doet. Daarentegen denk ik dat je zelf een beetje een gek paard bent. Waar haal je het idee vandaan om mensen met paarden te vergelijken? Bedankt voor uw aandacht

    /   Reply  / 
 3. Roberta

  Ik word nu echt wel erg misselijk van dit mens Waarom zouden wij in haar geinteresseerd zijn Kan iemand dat even uitleggen hier???
  Getverdemme!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 4. lazy day

  have fun miss paay

    /   Reply  / 
 5. joost

  zaterag was ze ook in parenclub maar te zaandam de showboat en werd daar door heel veel mannen gepakt en vond het geweldig …zeker ook zakelijk maar doe je ding meid doe we allemaal

    /   Reply  / 
 6. Toontje

  Zoals iedereen die ‘n parenclub bezoekt, zakelijk of niet, iedereen doet dat om plezier te hebben. Ook Patricia Paay doet dat, anders zou ze er immers niet heen gaan. En der rondborstige lijf lijkt net 35-40 en beslist geen 61. Wetenschappelijke onderzoeken laten altijd zien dat regelmatig sex hebben enkel gezond is voor het lichaam. Sex houdt het lichaam gezond en jong, niks mis mee dat Patricia zich door vele mannen laat betasten, pakken en neuken.

    /   Reply  / 
 7. Armira

  Persoonlijk vind ik parenclubs viezige bedoeninkjes. Heb er weleens foto’s en programma’s van gezien. Da’s nou niet het lekkerste en meest aanlokkelijke type mens wat daar rondloopt. Het zijn een stel ranzige en onaantrekkelijke konijnen bij elkaar. Ik zou gillend wegrennen, maar als Paay dat lekker vindt moet ze dat vooral zelf weten. Al denk ik dat ze sinds die scheiding van Adam Curry de weg een beetje kwijt is. Logisch dat zo’n relatiebreuk je niet in de kouwe kleren gaat zitten, maar het had chiquer geweest als Paay niet zo uit de school was geklapt over haar huwelijk en niet constant met de meest lullige dingen (hond vermist/nieuwe tattoo/zere voet/ en weet ik veel wat nog meer) de media weet te halen (lees: de roddelbladen belt). Misschien kan ze een opleiding volgen bij de LOI om iets te studeren waarmee ze zich nuttig kan maken. Want het leven wat zij nu leidt, lijkt mij enorm leeg. En het is nooit te laat om iets te leren, dat kan ook nog als je de 60 gepasseerd bent.

    /   Reply  / 
 8. cindy

  ik hoor jonge jongens carnaval wat heel dichtbij komt en zingt lied over haar doen en laten ik was zeer verbaasd,ik sluit me bij aan laat patricia paay leven zoals zij dat wilt,immers lef gedurft,dat ze entree doet in parenclubs!mensen die een oordeel over hebben,zijn jaloers,omdat zij zelf wel om het hoekje willen kijken,

  ik ben openmind,zelf ook gast geweest in zaandam,alles mag niks moet!

  groet uit het oosten

    /   Reply  / 
  1. Toontje

   Cindy hierboven en Cindy318 hieronder, zelf had Patricia Paay nog niet zo lang geleden verkondigt dat sex hebben haar grootste hobby is en haar hobby vaak doet. Inderdaad zijn zowat alle mensen jaloers op haar hoe zij eruit ziet (heel sexy aantrekkelijk) en wat zij doet. Wat betreft parenclubs: ook in Fun4Two in Moordrecht is niets verplicht is mijn ervaring maar alles mag daarbinnen (drugsgebruik uitgezonderd, bij de minste verdenking over drugs gebruik wordt je meteen verwijderd en de deur uitgezet.

     /   Reply  / 
 9. cindy318

  mensen zijn jaloers zij willen ook ergoed uitzien op haar leeftijd,nou ik teken ervoor,hou ervan om sex a peal look te hebben
  groeten,
  uit overijssel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>