Rubriek: Coffeetable

Luxe boeken, die een aanwinst zijn voor op de “coffeetable”.

Knap glamourkonijn zoekt fijn thuis

Omdat het binnenkort Werelddierendag is, omdat dierenprints de najaarsmode domineren én omdat de redactie van Harper’s Bazaar dol is op harige en gevederde schepsels, wordt hun  Lees verder

Vogue komt naar Nederland

Er komt eindelijke een Nederlandse versie van Vogue. Dit bevestigde Fiona Hering in RTL Boulevard. Fiona gaat zelf ook aan de slag voor het tijdschrift. Ook Glamour-hoofdredactrice Karin Swerink stapt over naar het blad. Zij wordt ‘de Anna Wintour van de lage landen’.

Lees verder

Amsterdam Slaapt

Amsterdam Slaapt. En nee, dat heeft nu eens niets te maken met de Cruijff en Van Gaal perikelen rond Ajax. Amsterdam Slaapt is namelijk een geweldig boek van Vincent van Dijk. Vincent verruilde een jaar lang zijn vaste woon- en verblijfplaats in voor een dagelijkse overnachting in een ander hotel in Amsterdam en dan hebben we het niet alleen over luxe hotels. Vincent slaapt ook in hotels waar hij bijvoorbeeld de kamer moet delen met anderen. Van ranzig budgethotel tot luxe vijfsterrensuite met butler.

Lees verder

Win Piens Planner 2012 én een notitieboek!

Hij is er weer! Piens Planner 2012. Waren we vorig jaar al lyrisch over deze super handige agenda, nu is deze nog beter dan de eerste editie! Daarnaast komt Pien van Lambaart dit jaar ook nog eens met een mooi notitieboek in chique donkerblauw, die wij geweldig vinden om met de feestdagen weg te geven. Sterker nog, dat gaan wij ook doen… aan jullie! Je maakt namelijk deze week niet alleen kans op Pien’s Planner, maar ook op zo’n mooi notitieboek!

Lees verder

It’s the end of the world, baby!

Campari lanceerde deze week de 13e editie van de Campari Kalender. De titel luidt: It’s the end of the world, baby! Hollywood actrice en supermodel Milla Jovovich is dit jaar het gezicht van de kalender. Topfotograaf Dimitri Daniloff creëerde met zijn mysterieuze foto’s een spectaculair einde van de wereld. En het resultaat mag er zijn!

Lees verder

William & Kate, het liefdesverhaal van de eeuw

Heel de wereld is in de ban van het sprookjeshuwelijk dat a.s. vrijdag 29 april voltrokken zal worden. Hij is de oudste zoon van prins Charles en prinses Diana en daardoor na zijn vader de troonopvolger van het Verenigd Koninkrijk. Zij is een intelligent, modern, mooi burgermeisje dat dus ooit de koningin van Engeland zal worden. Al acht jaar hebben William & Kate een relatie en sinds november 2010 zijn ze verloofd.

Lees verder

Win het boek ‘Internetgodinnen’!

Denk jij er al een tijdje over om een eigen webshop te beginnen? Dan is Internetgodinnen een boek dat je zeker gelezen moet hebben. Het boek bevat praktijkervaringen van succesvolle internet-onderneemsters die je voor gingen.

Lees verder

Beroemd zijn… is toch ook niet alles?

Er zijn in Nederland duizenden mensen die graag beroemd willen worden. Dat blijkt wel uit de populariteit van talentenshows als Popstars, X Factor, So You Think You Can Dance, Hollands Next Topmodel en The Voice of Holland. Maar is het wel zo leuk om een Bekende Nederlander te zijn? Bart Bosch zocht het uit aan de hand van gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders…

Lees verder

‘Miljonair in de verkoop’

Uitgeverij Gijrath Media Group (GMG) zou de tijdschriften Miljonair, JFK, Jackie en Green.2 in de verkoop hebben staan. Er zouden al onder andere onderhandelingen zijn met uitgeverij Sanoma en de Amsterdamse investeerder Ronald van de Laar (oa Sandd).

Lees verder

Eric Kuster Metropolitan Luxery II

Eric Kuster en Piet Boon mogen wel de twee meest gevraagde interieurontwerpers van dit moment genoemd worden. Beide heren brengen de meest schitterend stylebooks uit. Eric Kuster mocht onder andere het interieur voor Wesley Sneijder en Yolanthe doen, maar was ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het interieur van Jimmy Woo en Suzy Wong. Hij bracht onlangs het boek Metropolitan Luxery II uit, waardoor er weer flink veel inspiratie opgedaan kan worden voor jouw eigen interieur…

Lees verder

Joran is weer hot!

Net als je denkt dat alle ophef rond Joran van der Sloot weer weg is ge-ebt, staat hij weer (waarschijnlijk ongewild) volop in de publiciteit. Zo zendt SBS6 a.s. zondag 31 oktober het eerste deel van een tweeluik van Peter R de Vries uit, waarin hij met Beth Holloway spreekt over de afpersing door Joran en in het tweede deel zelfs met Beth naar de Castro Castro gevangenis gaat in Peru waar zij een confrontatie heeft met Joran. Maar ook John van den Heuvel zit niet stil. Hij schreef samen met Bert Huisjes het boek Joran’s Moordmysteries.

Lees verder

Agenda’s voor het goede doel

Enkele weken geleden besteedden we al aandacht aan Pien’s Planner van Pien van Lambaart, onze favoriete agenda voor 2011. Maar er zijn ook een aantal agenda’s op de markt gekomen, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat, dus die willen we je ook zeker nog even laten zien. Het gaat om de Pink Ribbon Agenda 2011, waarvan een deel van de opbrengst (3 euro) naar de Stichting Pink Ribbon (borstkanker) gaat en de Kika Familie Agenda 2011, waarvan een deel van de opbrengst (2,51 euro) naar Kika (Stichting Kinderen Kankervrij) gaat.

Lees verder

Johnny en Bridget: “ja, we vinden elkaar leuk”

Nederlands meest besproken stel, Johnny de Mol en Bridget Maasland, spreekt zich in Veronica Magazine voor het eerst gezamenlijk uit over hun liefdesleven. Het magazine sprak het stel in verband met de start van het nieuwe seizoen van het Veronica programma Waar is de Mol?.

Lees verder

Pien van Lambaart komt met dé must-have agenda

Een beetje glamourvrouw kan niet zonder agenda. Want naast je drukke zakelijke en sociale leven, heb je vaak ook nog een paar koters rondlopen. Hockeytraining, golfwedstrijden, zwemles, première tussendoor, partijtjes, interviewtje hier of daar… Hoe plan je dat allemaal in een normale agenda? Niet dus. Dat moet ook Pien van Lambaart gedacht hebben. De vrouw van musicalproducent Erwin van Lambaart bewijst dat ze meer is dan ‘de vrouw van’ en komt met de meest ideale agenda op de markt voor de druk bezette vrouw van tegenwoordig.

Lees verder