Rubriek: Exclusive Shopping

De duurste shoplokaties en de duurste en mooiste shopitems

Hippe lomokiekjes

Oeh, daar word je hebberig van! Soms zie ik echte liefhebbers met een heuse Polaroid camera op een feestje; het heeft iets nostalgisch en romantisch. Direct je eigen foto in handen hebben en even wapperen; het is zoveel leuker als een digitaal schermpje.

Lees verder

Voyage: stijlvol onderweg

Flexibel werken; het is voor velen al heel normaal. Onderweg in de trein hebben we wifi, in hotels, restaurants en zelfs bij het benzinestation. We klappen onze laptop open op elke plek waar we draadloos internet kunnen vinden. We willen overal bereikbaar zijn en ons kantoor zit vaak gewoon in onze tas.

Lees verder

Vicente Gracia, elk sieraad vertelt een verhaal

Bvlgari, Cartier, Chopard… het zijn bekende namen in de sieradenwereld. Maar Vicente Gracia, daar hadden wij nog nooit van gehoord. Toch mag deze ontwerper zich tussen hetzelfde rijtje scharen. Midden in de stad Valencia vind je het atelier van Vicente Gracia. Eenmaal binnen waan je je in een andere wereld. Een wereld waar de tijd al zo’n 100 jaar stil staat. Wij brachten een bezoek aan de man die juwelen tot een kunst verheven heeft. Een man die met zijn sieraden verhalen vertelt…

Lees verder

Een opoe-fiets van Hermès

Echte fashionistas kunnen zich steeds meer in Hermès hullen. En dan hebben we het niet alleen over tassen en kleding, maar ook camera’s en… fietsen! Onlangs maakten we al melding van de bijzonder Hermès camera van Leica en nu blijkt ook Batavus een samenwerking te zijn aangegaan met het luxe modehuis. Het merk komt met een opoe-fiets; La bicyclette grand-mère extraordinaire.

Audi komt met… een fiets!

Een verrassing van Audi. Het auto-merk komt niet met een auto, maar met een fiets. Audi presenteerde de fiets, genaamd de e-bike Wörthersee, op het Wörthersee-evenement voor Audi-, Volkswagen, SEAT- en Skoda-fans. Deze high-performance e-bike is zeer geschikt voor sport- én ‘trick’-gebruik. De e-bike is een échte Audi: hij valt op door zijn innovatieve design, zijn lage gewicht en zijn connectiviteits-features.

Lees verder

Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn

Voor de derde maal is Leica een samenwerking aangegaan met het gerenommeerde luxe-merk Hermès voor een premium special edition, de Leica M9-P ‘Edition  Hermès’, welke zal worden aangeboden in een gelimiteerde oplage. Deze werd afgelopen donderdag gepresenteerd op een Leica event in Berlijn, waar wij samen met Transcontinenta, de officiële importeur van Leica in Nederland, een kijkje mochten nemen.

Lees verder

Video: Opening Miljonair Fair door Elle Macpherson

De tiende editie van de Miljonair Fair werd donderdagavond officieel geopend! Elle Macpherson, beter bekend als ‘The Body’, had de edele taak om het startschot te geven aan een onvergetelijke vijfdaagse! Tot en met 12 december kan het publiek de luxe beurs bezoeken en kan iedereen zich vergapen aan de mooie auto’s, jachten, sieraden, huizen en wat al niet meer.  Zie hieronder een impressie van de opening. Lees verder

In de rij voor Versace by H&M (zie video)

Voor dag en dauw stonden ze in de rij: de fashionista’s die hoopten een item van Versace for H&M te scoren. Rond 5 uur ‘s ochtends werden de eerste modepopjes al gesignaleerd bij het filiaal in Amsterdam, waar de deuren om 8 uur open zouden gaan. Het lijkt er op dat deze dames niet zo veel moeite hadden hoeven doen, want in de online shop die vanaf 10 uur van start ging met de verkoop zijn nog steeds vrijwel alle items verkrijgbaar. Is Versace dan toch niet zo’n hype als verwacht?
Lees verder

De handigste tas voor een Glamourgirl, de Smart Little Bag!

Wij hebben hem gevonden, de ultieme tas voor een echte glamourgirl. De Smart Little Bag van by LouLou doet qua uitstraling niet onder voor de duurste merktasjes . Het is een superhandig tasje dat een portemonnee en clutch in één is. De SLB heeft ruimte voor je mobiel, pasjes, 2 extra ritsvakken, een spiegeltje en een het handige ‘clutch greepje’. Je kan hem meenemen in een grotere tas (zodat je niet hoeft te graaien naar je mobiel, sleutels of lipstickje) of aan je pols naar een feestje of om handig snel even een boodschap te halen.

Lees verder

Dress and Drinks

Onder de titel ‘Dress and Drinks: The many colors of Bordeaux’ lieten stylist Maik de Boer en wijnkenner/journalist Cuno van ’t Hoff (Accredited International Bordeaux Educator) de verrassende en onverwachte kanten van Bordeaux zien. 
Zij bewezen dit aan de hand van de combinatie mode en wijn, met de sferen Red, White, Sweet, Rosé en Sparkling White.

Lees verder