Rafael van der Vaart en Sylvie uit elkaar!

Het gerucht ging al eerder, maar nu zou het stel een breuk hebben bevestigd aan de Duitse krant Bild; Rafael van der Vaart en Sylvie van der Vaart Meis gaan scheiden! De bom zou zeer recentelijk zijn gebarsten, namelijk op Oudejaarsavond, maar natuurlijk waren de scheurtjes in hun relatie er al langer.

We zijn helaas met de tijd uit elkaar gegroeid. Het was een geleidelijk proces dat niet meer viel te stoppen. Het klinkt misschien raar, maar we houden nog wel van elkaar en respecteren elkaar.” laat Sylvie in Bild weten. Ook Rafael laat weten dat het voorbij is:  “Ik ben erg verdrietig dat het niet meer werkt tussen ons.”

Het huwelijk zou al sinds begin de zomer wankelen. Op Oudejaarsavond zou Rafael voor de ogen van hun gasten, waaronder voetballer Boulahrouz, Sylvie een klap in haar gezicht hebben verkocht. “Het was heel dom van me. Ik ben een idioot. Het spijt me zeer. Dit had nooit mogen gebeuren” zegt de voetballer tegen Bild. Op dezelfde avond plaatste Sylvie nog deze foto op Twitter en leek er geen vuiltje aan de lucht.

Sylvie blijft volgens Bild met zoon Damian (6) voorlopig in hun net nieuw ingerichte appartement in Hamburg wonen. Rafael gaat na zijn trainingskamp op zoek naar nieuwe woonruimte. Rafael en Sylvie waren sinds 2005 getrouwd.

Photo Credit: Hubert Burda Media via Compfight cc

Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sylvie van der Vaart zonder pruik (zie foto’s!)
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart
Lees ook:De klap van Sylvie en Rafael (zie video!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rafael van der Vaart en Sylvie uit elkaar!

 1. Jules Vismale

  Ik heb al vele jaren meegemaakt, gelezen, gezien en gehoord hoe talloze huwelijken (of het nou gaat om popsterren, acteurs, komieken, leden van een koninklijk huis of gewone burgers enz.) vaak grote mislukkingen worden omdat het als een begin inderdaad als een sprookje begint en jaren later ontaard in een complete nachtmerrie! Vaak wordt er teveel naar het uiterlijk of prestaties van een desbetreffende man of vrouw gekeken waardoor, na een trouwerij, meestal de verantwoordelijkheden aan elkaar moeten worden overgedragen. Die Rafael en Sylvie zijn dus geen uitzondering en soms gebruiken bepaalde romantische “prinsen” die een “prinses” willen schaken of andersom ook niet helemaal de juiste methodes!
  Zo weten we vast allemaal dat de lieve en avontuurlijke Belle uit het sprookje van ‘Belle en het Beest’ constant werd gestalkt door de ijdele en harteloze jager Gaston die Belle meer om haar uiterlijk beminde, net zoals meerdere meisjes dat met hem deden! Tijdens een opdringerig “huwelijksaanzoek” van Gaston aan Belle wist deze laatste hem te verjagen en te vernederen door Gaston letterlijk en figuurlijk in de modder te gooien!
  Ooit trof ik later op het internet een plaatje aan over hen beiden waarin de rollen (overigens wél erg komisch) waren omgekeerd! Gaston had toen Belle opnieuw geschaakt en “ontvoerd” door haar vast te binden en te knevelen! Hij reed op het plaatje met haar weg op zijn paard en zong toen een soort overwinningslied omdat Gaston verwachtte dat hij toch nog met Belle zou gaan trouwen! Belle (die over het zadel heen was gegooid en totaal hulpeloos was geworden) kon door de knevel niet praten, haar handen waren op de rug geboeid en ze was natuurlijk ontzettend boos daar zij nou werd vernederd! Ze wenste dat Gaston zou zwijgen en Belle had ongetwijfeld liever van hem een pak voor haar broek gehad (haar achterwerk lag in het bereik van de stevige handen van Gaston) dan dat ze een opgedrongen huwelijk met hem aanging.
  Misschien is het daarom beter dat RTL Boulevard verder maar géén roddelpersen meer opzetten voor mislukte huwelijken van beroemde of onbekende mensen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>