Foodlovers beware!

mooi

Zomer voorbij, sweet memories van gezellige, verrassende zomerfestivals? Op zoek naar relaxed vertier, liefst binnen en food gerelateerd? Upmarket, inspirerend en leuk voor de familie. Het 1e indoor Foodfestival staat voor de deur! Van 26 tot en met 29 november 2015 ontdek je in de nostalgische Europahal van de Amsterdam RAI de laatste trends in food & drinks. Maar liefst 70 foodtrucks stomen, sissen en schaven met fijne ingrediënten. In pop-uprestaurants sloven top-chefs zich uit op hun gerechten. Een Wijnplein, een BierBar, workshops en proeverijen en natuurlijk muziek! Entrée is gratis, wees welkom! We bring outside, in!

Foodlovers beware! Ongelooflijke steaks, verse vis, ambachtelijk bier, exotische en klassieke wijnen. Proeven, ontdekken, genieten. De eerste editie van Foodfestival Amsterdam belooft een aaneenschakeling van geur, kleur en smaak. Met 70 foodtrucks uit alle delen van de wereld krijgt ‘streetfood’ een nieuwe dimensie. Sta stil bij je favoriete chef, neem de tijd voor Slowfood en denk aan de zomer op het “Zeefoodplein”. En ogen dicht, mond open; bij de Place de Trouvailles, het plein waar nieuwe foodtrends worden geshowd, weet je werkelijk niet wat je proeft!

WIJNPLEIN

Ruik je vanille, roodfruit of citrus? Een eerste slok. Stevig, fris of juist hartverwarmend. De speciale WIJNmobiel schenkt een glas passend bij de bites van de buren. Wil je weten waar je op moet letten, naast een mooi etiket? Volg een wijnworkshop van bekende en minder bekende wijnkenners.

BIERBAR

Liefhebbers van het goudgele vocht vinden al járen dat bier voor veel betere spijscombinaties zorgt. Let’s find out in de BierBar! Kleine brouwerijen schenken ambachtelijke brouwsels. Vervaardigd met passie en het zijn er zoveel!

MUZIEK

Good Food asks for Good Music! En die is er! Van Jazz tot Soul, Singer songwriters, complete bands en DJ’s van lounge tot dance. Be there!

PROGRAMMA
DO 26 november:          17:00 – 22:00 uur              Openingsavond.
VR 27 november:          17:00 – 23:00 uur               Thank god it’s Friday!
ZA 28 november:          12:00 – 23:00 uur               Family day
ZO 29 november:         12:00 – 21:00 uur                Lazy Loungy Sunday afternoon

Lees ook:Waar te eten,te slapen en te shoppen in A’dam
Lees ook:Carlsberg lanceert peperduur biertje
Lees ook:Eddie Izzard komt naar Nederland!
Lees ook:BN’ers achter de balie bij onze favoriete slagerij!
Lees ook:Spandau Ballet komt weer naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>