Rubriek: Weddings, Baby, Divorces & Funerals

Glamourhuwelijken, glamourbabies, scheidingen en begrafenissen

Zanger Joe Cocker (70) overleden

Zanger Joe Cocker is op 70-jarige leeftijd overleden aan kanker. Dit heeft zijn management vanavond laten weten. Joe Cocker was onder meer bekend van zijn Beatles cover ‘With a little help from my friends’ en zijn hits ‘You are so beautiful’ en ‘Up where we belong’.
Lees verder

Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden!

De relatieproblemen tussen showbizzpresentator en producent Albert Verlinde en burgemeester Onno Hoes blijken toch groter dan werd gedacht. Het stel gaat na 22 jaar uit elkaar. De relatie van Albert en Onno lag onder vuur na vermeend vreemdgaan van Hoes een klein jaartje terug. Verlinde zou dit vergeven hebben en de relatie nog kans geven. Nu blijken de twee uit elkaar gegroeid.

Lees verder

Lauren Bacall (89) overleden

Actrice en filmster Lauren Bacall is op 89-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Zijn overleed in haar appartement in New York. Bacall schitterde ondermeer naast haar latere echtgenoot Humprey Bogart in haar debuut “To have and to have not”.

Lees verder

Vijfde kindje Anouk geboren! (zie foto)

Anouk is voor de vijfde keer mama geworden. Zondag plaatste Anouk na de wedstrijd Nederland – Mexico een foto (zie hierboven) van haar kleine spruit, die de naam Sion Jethro heeft gekregen. Wanneer de kleine exact geboren is en wie de vader is, is nog niet bekend. De geruchten gingen dat Afrojack wellicht de vader zou zijn… Lees verder