Tom Coronel doet volgend jaar weer mee aan de Dakar Rally

Helemaal geweldig is de documentaire “Dakar – I love it, I hate it” ! En wij kunnen het weten, want we waren gister dankzij een vriendin die op persoonlijke titel was uitgenodigd door de broertjes Coronel te gast om de docu als één van de eersten te bekijken in Pathé Arena in Amsterdam. Jawel de première!
Een feestje! In de docu is te zien hoe Tom Coronel ging als racende reporter voor RTL samen met broer Tim naar Dakar 201 is gegaan en hoe hij daar moest dealen met de zwaarste woestijnrally ter wereld.
Voor het eerst hoorde ik de term ‘fesh-fesh’, dat is een poederachtig soort zand dat nog het meest aan meel doet denken en wat dus heel zwaar is om door heen te karren. In de docu zien we Tom meerdere malen tot het gaatje gaan. Heel indrukwekkend én spannend ook!!
RTL GP verzamelde al het beeldmateriaal en maakte er een documentaire van. Ik kan je vertellen dat de emotie van de Dakar Rally heel veel met je doet. Heel mooi en gepast vond ik na afloop de speech van Marco Louwerens, zenderdirecteur RTL 7 en het nieuwe RTL Z. Hij liet weten onlangs de film Mission: Impossible – Rogue Nation te hebben gezien en die film bij vergeleken Tom Coronel’s Dakar avonturen een soort van Ernst, Bobbie en de rest te vinden. Hahahahaha! Hij was dan ook zeer verrast over het resultaat van “Dakar – I love it, I hate it”.
Op de première heeft Tom Coronel bovendien laten weten volgend jaar opnieuw mee te doen aan de heftige woestijnrally. Persoonlijk kijk ik daar nu al naar uit. Die man is zo positief en een doorzetter. Echt geweldig.
Zelf moet je nog even geduld hebben, want  “Dakar – I love it, I hate it” zal in December 2015 in de aanloop naar Dakar 2016 voor het eerst worden uitgezonden bij RTL 7.
Maar je kunt nu alvast een voorproefje nemen en hieronder de trailer bekijken:

Lees ook:Video: William en Kate bij première War Horse
Lees ook:De Heineken Ontvoering
Lees ook:Video: Michael Jackson ‘This is It’ trailer
Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Video: Katja en Birgit sexy in Blackout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>