Rubriek: Ondertussen op Twitter…

Ondertussen op Twitter… wat hebben the rich & the (less) famous te melden op Twitter? Lees het hier…

BAM! Lekker Twittermeisje!

BAM! Terwijl onze hoofdredactrice Angel Mulder druk in ‘Vive la France’ bezig was met het testen van een franse bolide voor onze rubriek wHeels werd zij plotsklaps gebombardeerd tot Lekker Twittermeisje op Geen Stijl. Een van de 50 welteverstaan… Lees verder

Vrouw Lange Frans stort hart uit over drugsgebruik

Vorige week werd bekend dat rapper Lange Frans en zijn vrouw Danielle van Aalderen uit elkaar zijn. Een aantal dagen later barstte Frans in tranen uit op de radio en vertelde dat hij heel veel drank en drugs gebruikte. Nu stort Danielle haar hart uit en bevestigt de problemen van Frans. Niet in een van de bladen, maar op Twitter. Lees haar verhaal…

Lees verder

BN’ers reageren geschokt op dood Jeroen Willems

Vanmiddag rond drie uur overleed acteur Jeroen Willems tijdens repetities in Koninklijk Theater Carré. De viering 125 jaar Carré in aanwezigheid van Hare Majesteit de Koningin gaat vanavond niet door. Collega’s reageren geschokt en vol ongeloof op de onverwachte dood van de 50-jarige acteur. Enkele reacties…

Lees verder

Katholiek Nieuwsblad reageert op veelbesproken column Luuk Koelman

De column van Luuk Koelman in Metro vandaag maakt veel emoties los. Het merendeel van de lezers vindt de column smakeloos. Koelman schrijft in zijn column een brief aan de ouders van Tim Ribberink, die zichzelf vorige week van het leven beroofde, als zijnde deze van Katholiek Nieuwsblad hoofdredacteur Mariska de Haas zou zijn.

Lees verder

Bekende Nederlanders geschokt door dood Tim Ribberink

Tim Ribberink, 20 jaar. Een onbekende jongen uit Oldenzaal. Zelfmoord. Het houdt de gemoederen op het Internet flink bezig. Het lijkt een campagne tegen pesten van SIRE, maar het blijkt de harde werkelijkheid. Tim werd gepest en zag het leven daardoor niet meer zitten. Hij maakte donderdag een eind aan zijn leven. Vandaag verscheen zijn rouwadvertentie in de Twentsche Courant Tubantia. Bekend Nederland reageerde geschokt via Twitter.

Lees verder

BN’ers volgen Felix Baumgartner sprong uit de ruimte (zie video!)

Zojuist is de ballon met de capsule waarin Felix Baumgartner, die de hoogste vrije val ooit wil gaan maken, zich bevindt, opgestegen. Veel Bekende Nederlanders kijken in spanning mee met de livebeelden van de sprong vanaf 37 km hoogte, door de geluidsbarrière. Het vorige record werd in 1960 gevestigd. Ook deze recordhouder, Joseph Kittinger, is aanwezig. Hij sprong vanaf 31 km hoogte (988km/u). Zie de livebeelden en de reacties hieronder.

Lees verder

BN’ers reageren op uit de hand gelopen ‘feest’ in Haren

Het was te verwachten; het feest van Merthe waarop eigenlijk niemand echt uitgenodigd was in Haren, is compleet uit de hand gelopen. Veel mensen togen naar Haren om het als Project X Haren bestempelde event mee te maken. De ME moest charges uitvoeren. Er werden auto’s in brand gestoken en tuinen gesloopt, ramen ingegooid en er braken vechtpartijen uit. Jonge kinderen raakten ernstig gewond. Enkele BN’ers reageren geschokt op Twitter. Enkele reacties…

Lees verder

BN’ers reageren op overlijden Joop van Tellingen

Donderdagmiddag overleed in zijn woonplaats Lopik fotograaf Joop van Tellingen. Wij van Glamourblog.nl hebben regelmatig zij aan zij gestaan langs de rode loper met deze lieve oude mopperkont. We zullen hem missen. Ook voor de Bekende Nederlanders was hij natuurlijk geen onbekende. Zij reageren massaal via Twitter op het overlijden van de fotograaf en delen hun herinnering en sterktebetuigingen aan de familie.

Lees verder

Bekend Nederland leeft mee met Olympisch kampioen Epke Zonderland

Heel Nederland was vandaag in de ban van de oefening van turner Epke Zonderland tijdens de Olympische Spelen 2012. Epke wist 16.533 punten te behalen, wat meer dan goed was voor de gouden medaille. Bekende Nederlanders en collega sporters waren op van de zenuwen tijdens zijn oefening, waarmee de 26-jarige Epke goud wist te behalen. En daarna uiteraard uitzinnig van vreugde.

Lees verder

Bekend Nederland in spanning tijdens Portugal – Nederland

Heel Bekend Nederland kijkt in spanning naar de alles beslissende wedstrijd tussen Portugal en Nederland. Nederland moet minimaal met 2 punten voorsprong winnen van Portugal en Duitsland moet van Denemarken winnen, wil Nederland door zijn. Wij volgen de Twitterreacties van de BN’ers die vol spanning de wedstrijd volgen en vragen ons af: gaat het nu om voetbal of het haar van Ronaldo?

Lees verder