Rubriek: Wannahaves

Welke speeltjes hebben de rijken?

De VisaPure: ‘een stijlvol apparaat’

image1Nu de winter net voorbij is, merk ik dat mijn huid wel wat verfrissing kan gebruiken. Ik draag door mijn bleke huid in de winter, meer make-up. Ondanks gezonde voeding en de goede verzorging van mijn huid, krijgt mijn gezicht toch wat meer onzuiverheden. Ik wilde graag weer mijn perzikhuidje terug en dus probeerde ik van alles om er vanaf te komen. Ik kreeg van veel producten een droge huid en kon maar niet de juiste voor mijn gezicht vinden. Toen stuitte ik op de VisaPure van Philips. Lees verder

Voyage: stijlvol onderweg

Flexibel werken; het is voor velen al heel normaal. Onderweg in de trein hebben we wifi, in hotels, restaurants en zelfs bij het benzinestation. We klappen onze laptop open op elke plek waar we draadloos internet kunnen vinden. We willen overal bereikbaar zijn en ons kantoor zit vaak gewoon in onze tas.

Lees verder

Jonathan Ive ontwerpt Leica voor het goede doel

Leica weet wel raad met limited edition camera’s. Voor veel Leia fans zijn het ware collectors items. Nu komt Leica met weer een mooi hebbedingetje en hier zullen Apple fans wellicht ook van smullen. Niemand minder dan Jonathan Ive, die verantwoordelijk was voor veel Apple producten, heeft nu een Leica camera ontworpen.

Lees verder

Vicente Gracia, elk sieraad vertelt een verhaal

Bvlgari, Cartier, Chopard… het zijn bekende namen in de sieradenwereld. Maar Vicente Gracia, daar hadden wij nog nooit van gehoord. Toch mag deze ontwerper zich tussen hetzelfde rijtje scharen. Midden in de stad Valencia vind je het atelier van Vicente Gracia. Eenmaal binnen waan je je in een andere wereld. Een wereld waar de tijd al zo’n 100 jaar stil staat. Wij brachten een bezoek aan de man die juwelen tot een kunst verheven heeft. Een man die met zijn sieraden verhalen vertelt…

Lees verder

Seal loves Leica en Leica loves Seal

Afgelopen maandag vond in Keulen het Leica: Das Wesentliche Event plaats aan de vooravond van de grote Photokina fotovakbeurs. Op het event presenteerde Leica haar nieuwe producten. Maar de verrassing van de avond was toch wel het optreden van Seal…

Lees verder

Een opoe-fiets van Hermès

Echte fashionistas kunnen zich steeds meer in Hermès hullen. En dan hebben we het niet alleen over tassen en kleding, maar ook camera’s en… fietsen! Onlangs maakten we al melding van de bijzonder Hermès camera van Leica en nu blijkt ook Batavus een samenwerking te zijn aangegaan met het luxe modehuis. Het merk komt met een opoe-fiets; La bicyclette grand-mère extraordinaire.

Leica introduceert M9-P ‘Edition Hermès’ in Berlijn

Voor de derde maal is Leica een samenwerking aangegaan met het gerenommeerde luxe-merk Hermès voor een premium special edition, de Leica M9-P ‘Edition  Hermès’, welke zal worden aangeboden in een gelimiteerde oplage. Deze werd afgelopen donderdag gepresenteerd op een Leica event in Berlijn, waar wij samen met Transcontinenta, de officiële importeur van Leica in Nederland, een kijkje mochten nemen.

Lees verder

BN’ers bewonderen nieuwe Samsung Galaxy Tab

De Galaxy Tab 10.1 van Samsung is gisteren feestelijk gelanceerd tijdens een avond vol glamour in het Amsterdamse Little Buddha restaurant. Veel bekende Nederlanders, waaronder Winston Gerschtanowitz, Tygo Gernandt, Quinty Trustfull, Lieke van Lexmond, Di-Rect en Frank de Boer, waren aanwezig om ’s werelds dunste tablet van dichtbij te bewonderen.

Lees verder