Rubriek: Hotels & Houses

Tophotels voor de rich & famous en mooie stulpjes.

Moet GTST acteur Ferri Somogyi vrezen voor fans die zijn huis komen bekijken?

Als Bekende Nederlander blijft het altijd lastig om je huis te verkopen, zonder dat de media daar lucht van krijgt. Zo zal ook Goede Tijden acteur Ferri Somogyi ondervinden. Hij heeft zijn huis in Laren te koop gezet en men vreest nu dat fans tijdens het ‘open huis’ dat de makelaar heeft georganiseerd wel eens hun kans waar zouden kunnen gaan nemen…

Lees verder

26-jarige Facebook-eigenaar koopt huis van 7 miljoen

Dat er aan Facebook flink wordt verdiend blijkt wel uit het feit dat de 27-jarige Facebook CEO, Mark Zuckerberg, maar liefst zeven miljoen neer kon tellen voor deze villa. De villa ligt in Palo Alto en heeft een zoutwater zwembad, vijf slaapkamers, vijf badkamers en ligt op een flinke lap grond slechts 10 minuten van het Facebook kantoor in Menlo Park.

Lees verder

Amsterdam Slaapt

Amsterdam Slaapt. En nee, dat heeft nu eens niets te maken met de Cruijff en Van Gaal perikelen rond Ajax. Amsterdam Slaapt is namelijk een geweldig boek van Vincent van Dijk. Vincent verruilde een jaar lang zijn vaste woon- en verblijfplaats in voor een dagelijkse overnachting in een ander hotel in Amsterdam en dan hebben we het niet alleen over luxe hotels. Vincent slaapt ook in hotels waar hij bijvoorbeeld de kamer moet delen met anderen. Van ranzig budgethotel tot luxe vijfsterrensuite met butler.

Lees verder

De vijf duurste hotelkamers ter wereld

Ooit gedroomd van een nachtje in een van de meest luxe hotels ter wereld? Dan mag je aardig wat centen neertellen. Ben jij bereid zo’n 30.000 euro neer te tellen voor slechts één nachtje? Dan ben je in de volgende hotels op het juiste adres…

Lees verder

Villa Ronald Koeman te koop

De villa van Ronald Koeman staat te koop. Dit meldt Quote. De villa die aan de A1 in Bussum staat moet 1.825.000 euro kosten. Het landhuis is ontworpen door Friso Woudstra. Het werd in 2001 gebouwd, Koeman woont nu drie jaar in de woning.

Lees verder