Rubriek: Jewels & Watches

De mooiste horloges en juwelen

Video: Elizabeth Taylors juwelen 20 miljoen waard

Elizabeth Taylor, die in maart overleed, hield er een uitbundige levensstijl op na. Ze had een grote passie voor diamanten en juwelen, die vooral werd gevoed door de vele liefdes in haar leven. In de collectie onder meer een 33,19 karaat diamanten ring en een 16de-eeuwse peervormige parel die ze kreeg van een van haar zeven mannen, Richard Burton. Veel van haar stukken zullen bij Christie’s in New York onder de hamer gaan op 13 en 14 december. De juwelen worden geschat op een waarde van maar liefst $ 30 miljoen (20 miljoen euro). Zie de video hieronder.

Bling Bling make-up van Swarovski

Wij houden wel van een beetje bling bling, want een beetje glamourgirl kan natuurlijk niet zonder. Dus wij waren zeer verheugd toen we deze mooie glinsterende juwelen van Swarovski ontdekten. Het zijn niet zomaar sieraden. Deze sieraden bevatten ook nog eens een verborgen inhoud van make-up! Je hebt keus uit twee lipglosses (transparant en zachtroze) en de Crystal Touch (een subtiele glitter make-up),

Lees verder

Recordbedrag voor panter-armband van Cartier

Diverse juwelen en andere waardevolle objecten uit de privécollectie van de hertogin en hertogin van Windsor zijn dinsdag in Londen voor 9,4 miljoen euro geveild. Dat meldt het veilinghuis Sotheby’s. Het topstuk uit de collectie, een diamanten Cartier panter-armband werd geveild voor maar liefst 4,5 miljoen Engelse ponden.

Lees verder

Win een hip horloge of stoere armband!


Eindelijk: de allereerste online juwelenwinkel voor mannen is een feit. Amanzio heet hij, en hij werd opgericht door online winkel Amanto.be. Amanzio is gericht op de actieve, modebewuste man en zal onder meer kettingen, ringen en armbanden verkopen. Dieter Troubleyn, acteur, zanger en radio DJ, is het officiële gezicht van de winkel. Om dit heuglijke feit te vieren mogen wij deze week een aantal schitterende sieraden weggeven: een mooi en hip Miss Sixty horloge voor de dames en een schitterend en stoere armband van Visetti voor de heren!

Lees verder

Win een schitterende ketting van Breil!


Dress-for-less is Duitsland’s en Europa’s leidende online designer outlet. Bij Dress-for-less kunt u exclusieve merken van wereldbekende designers vinden. Wereldwijd zijn zij steeds op zoek naar de beste en gunstigste koopjes uit de mode wereld. Dress-for-less is de online outlet met de meest modieuze, gunstigste mode van verschillende designers. Namens deze geweldige webshop mogen wij een een aantal letterlijk schitterende kettingen van het exclusieve merk Breil met een adviesprijs van € 98,90 weggeven! Lees verder

Een Mercedes voor papa’s arm

Houdt je vader van Mercedes? Dan weten we een mooi cadeau voor vaderdag: de Mercedes-Benz Chronograaf Diver. Geen auto, maar een horloge! Met een robuuste uitvoering, metalen kroon en knoppen en feloranje accenten is de Mercedes-Benz Chronograaf Diver een ode aan het klassieke duikershorloge. Adviesprijs van dit stoere horloge is € 149,90. Valt nog mee voor een Mercedes dus…
Lees verder

Mickey Rourke valt voor de ring van Juliette Booker


Zondagavond was heel Hollywood in de ban van de Oscars. Alle ogen en camera’s waren gericht op de red carpet: wie draagt wat. Een hoogtepunt voor sieradenontwerpster Juliette Booker. Want dankzij een toevallige ontmoeting verschenen haar ontwerpen op die felbegeerde rode loper én op de afterparty gedragen door niemand minder dan Mickey Rourke.
Lees verder

Peperdure horloges voor voetbal-paar

De 23-jarige Manchester United spits Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen moeten wel erg veel van elkaar houden. Het stel, dat in de zomer van dit jaar trouwde, gaf elkaar zonder dat ze het van elkaar wisten een peperduur horloge met kerst.
Lees verder