Secret Millionaire nu met Nederlandse miljonairs!


In navolging op de Britse serie Secret Millionaire is vanaf zondag 4 januari Secret Millionaire Nederland te zien bij RTL 4. In deze confronterende realityserie neemt een aantal Nederlandse miljonairs tijdelijk afscheid van hun villa, auto’s, credit cards en luxueuze leventje, om twee weken lang undercover te gaan in een minder bedeelde wijk ergens in Nederland.


De miljonairs krijgen een nieuwe identiteit, wonen tussen de bewoners van deze achterstandswijk en ontvangen een minimaal budget om van te leven. De opdracht die zij meekrijgen, is om als vrijwilliger aan de slag te gaan en zo in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hun hulp het hardste nodig heeft. Uiteindelijk onthult de miljonair zijn ware identiteit en overhandigt een cheque uit eigen zak aan de mensen en projecten die hem het meest geraakt hebben, om hen zo kans te geven op een betere toekomst.

In de eerste aflevering verruilt miljonair Jeroen zijn Amsterdamse leven voor een sober bestaan in de Rotterdamse wijk Pendrecht. Hij ontmoet daar vele bijzondere mensen, zoals de oprichtster van de Voedselbank, een brassband met haar eigen idealen en twee werkeloze buurvrouwen die zich met veel moeite door het dagelijks leven heen slepen. In zijn geheime hoedanigheid bepaalt Jeroen vervolgens wiens leven en toekomst zal veranderen door hem of haar aan het eind van de twee weken een mooie cheque te geven.

RTL 4, vanaf zondag 4 januari tussen 21.30 en 22:30 uur.

Lees ook:Internet-ondernemer Adriaan Mol was de Secret Millionaire
Lees ook:Yves Gijrath begint televisiezender
Lees ook:Romke Kooyenga in ‘Word ik Rijk?’
Lees ook:Huwelijk Froukje de Both van de baan, Froukje weer vrijgezel?
Lees ook:Marijke Helwegen opent de Minima Fair

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “Secret Millionaire nu met Nederlandse miljonairs!

 1. Alonso

  hallo.

  ik zoek al een tijdje een miljonair om mijn verhaal te kunnen doen.
  Hoe kan ik iemand vinden?

    /   Reply  / 
  1. cor de jong

   hoe kan ik aan hulp komen zonder ik op tv kom mijn dank cor de jong

     /   Reply  / 
  2. nuggy

   hallo hoe kan ik anoniem financieel geholpen worden misschien door een rijk persoon! mijn kind heeft mijn hele bank rekening leeg gehaald en ik kan geen kant meer op! dit voelt zo rot en machteloos dat ik hoop dat iemand my financieel wil helpen! alvast heel erg bedankt dit is echt een NOODKREET mail mij zsm dank u! ik zal u dan ook het hele verhaal uitleggen !!!!!

     /   Reply  / 
 2. Angel Mulder Auteur

  Waaarom heb je een miljonair nodig om je verhaal te doen?

    /   Reply  / 
  1. Alonso

   ik heb nogal wat financiele problemen die ik snel opgelost wil hebben…
   dreig alles kwijt te raken dat ik heb en dat is al niet veel.
   Een rijk persoon zou mij nu alleen nog kunnen helpen.

     /   Reply  / 
   1. jolanda

    hallo,

    ik denk dat velen met jou wel eens zouden zijn alleen geholpen te kunnen worden door iemand die veel geld heeft en ook nog behulp zaam zou willen zjn!

    wij zitten ook diep in de problemen na dat we ons hadden aangemeld bij een een instelling die ons wilden helpen met onze financiele problemen die ontstaan zijn door het ontslag van mijn man.
    zij zeggen ons niet te kunnen helpen, en ook de kerk heeft ons niet genoeg kunne helpen, de hulp die ze ons gaven daar zijn we ook zeer dankbaar voor anders hadden we geen dak meer boven ons hoofd.ons grootste probleem is nu nog ons water dat hebben we al sinds de zomer niet meer en veel kunne we niet afbetalen. we krijgenpas ons water terug als de rekening is betaald en dat zou november 2009 worden…..

    ook wij zouden dus gebaat zijn met de hulp van iemand die ons al zou het maar een kleine lening zijn van minimaal 2000 euro. de rest maakt ons niet uit…….. wij willen alleen ons water terug voor ons kindje geboren word in juni 2009…

      /   Reply  / 
 3. Angel Mulder Auteur

  Aha… op die manier. Helaas ik kan je niet helpen. Kun je geen hulp krijgen bij instanties? Voedselbank? Heel veel sterkte toegewenst in ieder geval.

    /   Reply  / 
 4. Shana

  Hallo mensen wie kan me helpen? Ik zoek iemand die me kan helpen om uit mijn schulden te komen.
  Ik heb ongeveer 20.000 euro nodig. Kan iemand me helpen? Ik ben een alleenstaande moeder en heb 4 kinderen, mijn man heeft mij verlaten, en ik moet me elke dag opnieuw door de dag heen slepen om mijn kinderen eten te geven. Maar ik wil van mijn schulden af. Heb heel snel geld nodig.

    /   Reply  / 
 5. laureyssens carine

  heeeel mooi wat ik allemaal lees, zelf moeder die leeft van de werkloosheid en die het met een inkomen moet stellen van 1000 euro in de maand , heb ik niets te kort maar ook niets over
  ik huur huis van 650 euro,huishouden en kids en er blijft niets over
  vroeger was ik zlef miljonaire , maar door mijn scheiding(samanwonende) van een vooraanstaand man die me alles afgepakt heeft , (en ik heb geen onderhoudsgeld)want ik was niet met hem getrouwd en mijn kids zijn uit eerder huwelijk, sta ik ook op straat,
  Mijn ex heeft me alles afgenomen en daar ik geen geld heb kon ik op de rechtbank ook geen borgstelling hebben,Ik vecht en hoop ooit eens terug een beetje te mogen leven, mijn oudste zoon is zelfs zo kwaad op mij daar ik mijn ex verliet en hij nu geen reiskes meer geeft en geen geld meer heeft voor zijn wilde feestjes dat hij me voor kerst een touw gegeven geeft om me op te knopen, zo is hij van mij verlost
  Als moeder komt dit heel hard aan, en ik veriden dit niet, maar wat kan ik doen, ik hoop ooit nog eens het ware geluk te vinden en het te krijgen, en ik hoop ook eens een persoon te vinden die me weer liefde schenkt, éénding is zeker geld heb je nodig maar het kan veel veroorzaken,
  je mag me altijd prive schrijven, hoop ook op een beter leven
  groeten carine

    /   Reply  / 
  1. Chequita

   lieve mensen,ik zit momenteel met schulden die ik zsm wil aflossen maar toch weer niet zo goed weet hoe. Ik vraag jullie zo vriendelijk om mij daarmee te helpen. Ik heb maanden geen oog meer dichtgedaan en loop alleen maar te piekeren. Ik heb soms momenten dat er rare gedachtes in mij opkomen. Ik wil het liefst helemaal opnieuw beginnen met mijn leven zonder enige schuld te hebben. Ik besef nu pas wat het leven betekent. Willen jullie mij AUB helpen en zsm? Het gaat om een bedrag van €50.000 in totaal. Ik kan nergens meer terecht om geld te lenen. Dat wil ik ook niet! want als ik geld ga lenen, heb ik weer schulden. Ik vraag het daarom aan jullie die dat kunnnen missen. Ik zal jullie heel erg dankbaar zijn! verdrietige Chequita.

     /   Reply  / 
 6. Chequita

  ik hoopte diep in mijn hart op een mail van jullie.

    /   Reply  / 
 7. jolanda

  lieve chequita,

  ik denk dat iedereen die hier zijn hart lucht ook hoopt op een reactie, zeker van iemand die zegt goh jou verhaal trekt me zo aan, ik ga je helpen.. dat zou mooi zijn.. te mooi.. maar denk je nu echt dat je in deze tijd iemand vind die dat gaat zeggen en doen? ik ben een hoop vertrouwen kwijtgeraakt hierdoor, een aantal mensen hebben mijwel eens beloofd te helpen, niet in de zin van geld maar gewoon hulp omdat ze wel wisten waar ze heen moesten. jah daar was ik inmiddels ook wel achter, en waar ik ,nog meer achter kwam, daar kwamen mijn “hulpverleners” ook wel achter, namelijk dat t niet zo makkelijk is je schulden op te lossen…..

  je gaat dus voort en voort en probeert t steeds weer, maar tis uiteindelijk steeds hetzelfde kringetje waarin je ronddoolt….. tot je inderdad iemand tegekomt die zegt: ik geef je dat geld! maar voor velen zal dat een droom zijn ben ik bang die nooit zal uit komen.

  troost je je bent niet alleen en ik weet heel goed hoe je je voelt….. welkom bij de club zou ik bijna zeggen, en als het je ooit lukt er uit te komen ben ik oprecht blij voor je!

  groetjes jolanda

    /   Reply  / 
 8. Sabrina

  Hallo allemaal,
  IK ben nog maar 22 jaar en twee jongens in mijn leven hebben me alles afgepakt en mijn het leven zuur gemaakt. Ik zat in hele moeilijke tijden. Nu ik na zoveel moeite weer op mijn benen sta na al die mishandelingen dreigementen alles voor me afpakken. Ze hebben alles maar dan ook alles voor me afgepakt.Alles geld me familie mijn vrieden me school me huis alles. Me hart was niet alleen gebroken ik had haat gevoelens voor me zelf ik heb meerdere malen zelfmoord pogingen gedaan. Maar elke keer lukte het mijn niet elke keer werdt ik gered. Op 1 andere manier is het mijn nooit helemaal gelukt. God stond mijn bij. En nu sta ik weer gelukkig in me schoenen. Alleen door alles heb ik schulden staan en heb een hele moeilijke toekomst voor ogen. Netals iedereen heb ik ook droom een droom die afgepakt is. Wie kan mijn helpen met mijn schuld zodat ik weer normaal kan ademen en leven.
  Voor het eerst dat ik me verhaal vertel n het openbaar. En het voelt best wel goed.
  Groetjes Sabrina

    /   Reply  / 
 9. Chequita

  Lieve miljonairs,

  Ik wach eerlijk gezegd nog steeds op een kleine wonder en dat is dat iemand mij kan helpen mijn mijn schuld. Misschien is die € 50.000 wel teveel gevraagd, met een kleine € 10.000 of € 15.000 zou ik heel gelukkig zijn en kan ik alvast een nieuwe leven beginnen met mijn man en kind. Ik ben nog steeds hard op zoek naar een nieuwe baan, maar zo makkelijk gaat het ook niet. Ik heb heel veel spijt en berouw dat mijn schuld zover heeft kunnen komen. Als ik de tijd kon terugdraaien, hd ik het allemaal anders en wel positief aangepakt. Help mij AUB?
  groet

    /   Reply  / 
 10. janneke

  hallo allemaal,
  je kunt ook gaan poetsen of iets dergelijks, maar ja het is makkelijk om een uitkering te hebben en dan te denken voor 100 euro meer kom ik mijn bed niet uit, die kennen we nou wel.
  til je billen van de bank en doe zelf iets aan je situatie en stop met bedelen.
  hou de eer aan jezelf !!!!!

    /   Reply  / 
 11. Anneke

  Ik heb een schuld van € 25.000 met een hoge rente.
  Wie zou mij kunnen helpen dit in één keer af te
  lossen??? Ik ben dan bereid dit in maandelijkse bedragen van € 200,- terug te betalen maar dan zonder rente. Dit kan ik niet opbrengen. Ik ben
  een gescheiden moeder.
  Graag z.s.m. uw reactie !!!

  Bij voorbaat dank.

    /   Reply  / 
 12. Mij

  Kan iemand mij helpen, met lening, kan 350-400 per maand aflossen maar heb bkr kan niet naar een bank, ben bereid hogere rente te betalen!
  graag reactie.

    /   Reply  / 
 13. anoniempje

  pfff luister ik heb zelf en torenhoge schuld ok
  ongv van 22.000.-met opgroeiend kind van 4 inplaats van op elke site te gaan zitten klagen ben ik van alles gana ondernemen ik heb via de sociale dienst en langdurigheidstoeslag aangevraagt huurtoeslag heb gekeken welke instanties kunen helpen nou zit nu sinds 3 maand bij de stadsbank loopt nog niet helemala op reeel
  maar komt schot in al krijg ik wle deurwaarders aan de deur of brieven met daarin verkoop enja ik loop ook te stressen maar in plaats van te lenen ga ik er wat ana doen ga na het kantoor heen of bel even om en regeling te treffen enja ook dat lukt soms niet maar laat wel merken er iets aan te willen doen als jullie nu gaan lenen ben je er nog niet vanaf want inpreciepe heb je weer en nieuwe schuld terwijl je eruit wilt ik weet echt hoe moeilijk het is ik heb en loon van 856 wat ik pmaand over heb is ong 160.- met en kind van daranaast heb ik dan vanalles aangevraagt dat de stadsbank straks iets mere inkomen heeft al met al bedoel ik gewoon klaag niet zoveel er zijn miljoenen huishoudens en kijk is na afrika of die landen die hebben helemaal niks wij hebben tenminste en dak boven ons hoofd en daar moeten we dankbaar voor zijn het zou erger zijn als je dat niet had

    /   Reply  / 
 14. Luken Chilee

  Heeft u geprobeerd een lening van uw lokale financiële instelling, en je was niet verleend, omdat je slecht krediet? Heeft u geprobeerd om uw Business Finance uitbreiden, echter, lijken een tegenslag voor u? Wilt u een vakantie doorbrengen in het buitenland en financiën lijken te gaan, stop uw plannen? Wat is precies je probleem? Luiken Loaninvestment Plc is het antwoord op uw zorgen. Wat er op de grens die u contact met ons op voor meer [email protected] verzoek. Wij geven leningen tegen 3% rente en onze service is snel. Contacteer ons vandaag en ontvang uw langverwachte lening

    /   Reply  / 
 15. jolanta

  ja ja ik heb zalfde probleem wat de anderen ik ben op zoek naar lening van 10000 euro terug betalen 200 euro per maand kan niet meer omdat door mijn ziekte mijn loon te kort be dank

    /   Reply  / 
 16. laura

  Hallo millionaires,

  Ik ziet nu in een dikke schuld, ik wil mijn leven weer op een rijtje zetten. Ik ben helemaal overspanning . Kan een van jullie mijn helpen om van die schulden af te komen? Ik betaald terug.
  Alvast Bedankt

    /   Reply  / 
 17. louise

  hallo weet het niet meer

  ben chronisch ziek kan niks meer betalen
  probeer baan te zoeken maar lukt niet
  me leeftijd en pijnen
  dokter ga ik niet meer terwijl ik eigenlijk gregeld moet bloedonderzoek
  heb kind met verstandelijk handicap
  maar zelfs daar ben ik met me pgb op gekort
  terwijl het kind zoveel zorg nodig heeft arts zegt tegen mij zwemmen moet u met hem is goed voor hem zijn ze spieren ontspannen[ want door de epelepsie gaan ze vingers krom staan ] en voor u zelf zou het ook goed zijn .,
  kan niet een zwemkaartje betalen
  en instanties ja mevrouw bezuinigen je word gewoon met kluitje riet in gestuurd
  mijn vraag help?
  een klein finacieel steuntje in de rug
  dat me bankrekening eens een keer uit het rood komt
  bestaan ze nog lieve gevers
  wie dan ook je doet mij en me zoon er een groot plezier mee
  en zijn u eeuwig dankbaar
  EEN VERDRIETIGE MOEDER

    /   Reply  / 
 18. assie

  je heb haast het idee dat je alleen geholpen kan worden als je een goed doel ben maar hier in me eigen landje luk het maar niet om een lening te krijgen van wege het BKR systeem wel goed natuurlijk maar ik wileen schone lei we werken allebei maar die rente breek je echt de nek als ik een lening heb kan ik het makkelijker terug betalen om dat het om 1 instantie gaat heb nu alles doorelkaar lopen en geen overzicht iemand die mij wil of kan helpen heeft echt vertrouwen in de mens maar dat is echt moeilijk dat weet ik best maar ik meen het op recht je kan internet kijken maar mensen wat kan je opgelicht worden wie durf het aan om mij te helpen 50.000 ja ik schik er zelf van maar het is niet anders x

    /   Reply  / 
 19. louise

  hoi ik ben chronisch ziek kan me zorg verzekering niet meer betalen door schulden zal er binnenkort wel uitgeknikkerd worden
  heb geprobeerd te werken om wat voor ons gezin te kunnen doen maar me lichaam laat het niet toe heb ook geprobeerd thuiswerk te vinden maar dan moet je eerst betalen en hopen dat ze dan wat hebben ik heb een kind met handicap daar ging het ineens ook slechter mee zijn pinken van beide handen groeien krom dus elke week naar ziekenhuis hij heeft ook epelepsie en er is laatst flink gekort op zijn verzorging onder het mom van bezuinigen
  mijn vriend werkt zijn eigen krom om dit gezin boven water te houden
  instanties sturen je met kluitje het riet in
  heb vreselijke jaren achter de rug me ouders al overleden me broer 3 jaar terug dus geen familie meer om te helpen
  me ex vader van me kids die niks hoeft te betalen
  omdat hij zorgt dat hij ook in schulden blijft
  mijn wens dat mensen iets willen doneren dat we met hem wat leuks kunnen doen vakantie of dagjes uit
  vooral voor mijn jochie wat alleen maar tegen slag kent Doet me zo pijn dat kind zo te zien en ik kan niks doen
  grt. een verdrietige moeder

    /   Reply  / 
 20. Noortje

  Nou sorry wat ik hier lees
  ongelofelijk !!!
  ik zit in het wznp heb 2 dochters
  maar ik zou nooit om geld bedelen
  daar heb ik een trots voor!!
  en de rijke miljonairs jullie zijn niemand iets verplicht!!
  die geen geld hebben moge god hun helpen
  en die wel geld hebben moge god hun ook helpen

    /   Reply  / 
 21. Armand Vanderhaegen

  Geachte Mevrouw en Mijnheer,

  Graag had ik een oplossing voor mijn probleem gehad.
  Ik heb al veel ondernomen in mijn leven en het is altijd mis gelopen.
  Ik ben nu 56 jaar en op pensioen gesteld wegens lichaamelijk ongeschikt voor de dienst (beroepsmilitair en 39 jaar dienst.

  Daar ik vroeger een zware operatie heb ondergaan van een aseptische necrose van mijn fermurkop heeft men daarbij een boorgreffe gedaan.(d.i. de kop in uw heup die was aan het afsterven van weefsel).

  Ik heb daar al 30 jaar last van, maar nu heb ik ook nog de ziekte van Bechterew, fybromialgie,en cvs (Chronische Vermoeidheis Syndroom)en de medicatie is rond de 450 € per maand,en dat terwijl ik een pensioen heb van 1400 €/maand. Daar moet de huishuur nog vanaf van 430 €/maand.

  Ik moet iedere week naar het ziekenhuis in het VigaJesse ziekenhuis in Hasselt.
  Ik was verplicht om een andere wagen te kopen en met deze lening is het voor mij veel te duur geworden. Ook heb ik mijn kleinkinderen thuis om dat de moeder in een depressie zit.

  Ik heb nog een lening lopen voor mijn zoon die ook in de problemen was, heb ik ook zijn schuld overgenomen en dat wordt dus allemaal te veel.

  Ik hoop hierbij iemand te vinden die mij kan helpen uit de nood
  en dat ik dan als ik kom te sterven mijn lichaam aan de wetenschap kan afstaan zodat ze mijn ziekten kunnen annaliseren.

  Ik bedank iedereen die deze mail leest.
  Met pijn in mijn hart zal ik op uw antwoord wachten.

  Mvg,

  Armand

    /   Reply  / 
 22. sita

  Geachte heer/mevrouw,

  We hebben nu 10 schuldeisers en willen er een van maken. We hebben een bedrag van 40000 euro nodig om dit te realiseren. We hebben allebei vaste banen en kunnen U alles tonen. We willen graag per maand een vast bedrag betalen. We kunnen 450 euro per maand aflossen. Kunt U ons helpen, dan hoor ik het graag. We willen graag een kans om uit deze ellende te komen.
  Dank U alvast voor het lezen van mijn mail.

  Met vr.gr.
  Sita

    /   Reply  / 
 23. samantha

  Wie wil mij heplen ik ben een moeder van 2 beeldschone kleine ondeugende kinderen. Ik zou ze zo graag alles geven wat ze verdienen maar door schulden die mijn ex mij heeft achtergelaten ben ik al blij als ik einde van de maand een boterham over heb. Ik heb al zoveel geprobeerd en zoveel instanties benaderd, maar ik heb nog niets gevonden wat of wie mij kan helpen om weer ” normaal ” te kunnen leven en niet elke leven? Ik wil graag weer terug naar school, maar door de schulden is het gewoon onmogelijk. Samantha

    /   Reply  / 
 24. Rene van Zalk

  Ik ruik onraad (in de bovendste twee reakties)

    /   Reply  / 
 25. samantha

  @ rene Ik denk eerder dat alles wat je hier leest noodkreten zijn van mensen die niet meer weten hoe ze hun hoofd boven water kunnen houden. Niet iedereen houd ervan om anderen om geld te vragen. Maar als er iemand is die de minder bedeelden wil helpen dan moet er een manier zijn om je verhaal te kunnen vertellen.

    /   Reply  / 
 26. Rene van Zalk

  Ik kan alleen maar speculeren over de oprechtheid van jouw oproep, ook om het feit dat het niet met feiten is onderbouwd.
  Ik ga alleen maar uit van feiten.

    /   Reply  / 
 27. Alonso

  @renee.
  Mijn oproep is waar en oprecht.
  Vandaar dat een gesprek met een weldoener meer duidelijkheid biedt en kan ik bewijs op papier leveren.
  Maar speculeren is waarschijnlijk makkelijker.

    /   Reply  / 
 28. hope verloor

  Help mij AUB. .ik ben radeloos

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>