Rubriek: Rich

Wat doen de rijken van de wereld

Hans Breukhoven heeft alvleesklierkanker

Hans Breukhoven is ernstig ziek. De zakenman en ex-man van Connie Breukhoven, heeft alvleesklierkanker. Volgens weekblad Weekend zou hij afgelopen vrijdag op zijn 68e verjaardag zijn eerste Chemokuur hebben ondergaan.

Wibi’s nieuwe look

Wow! Van de ideale schoonzoon naar een ‘gangsta’. We kennen Wibi Soerjadi natuurlijk van de piano en zijn degelijke gordijntjeshaar.

Lees verder

Video: Miljonair Richard Branson als ‘sexy’ stewardess

Miljonair Richard Branson is altijd in voor een geintje én een man van zijn woord. De Virgin-eigenaar verloor een weddenschap en dus vloog hij zondag als stewardess mee op een vlucht van luchtvaartmaatschappij AirAsia. De Brit scheerde zijn benen, voorzag zijn lippen van een rood kleurtje en perste zich in een rood rokje. Het resultaat zie je hieronder…

Lees verder

Hind valt voor miljonair Marcel Boekhoorn

Zangeres Hind (28) is verliefd! Ze zou zijn gevallen voor de steenrijke Marcel Boekhoorn, die 25 jaar ouder is dan de zangeres. Hind laat in RTL Boulevard weten “heel erg verliefd te zijn”. De relatie is echter nog heel pril.

Roland Kahn overvallen en mishandeld in eigen huis

Miljonair en zakenman Roland Kahn, de ex van Sylvana Simons, is donderdag zwaar mishandeld tijdens een roofoverval op zijn huis. Hij werd donderdag samen met zijn nieuwe vriendin overmeesterd in zijn huis. Kahn weigerde dit en wachtte dertig seconden tot het alarm af zou gaan. In de tussentijd werd hij mishandeld door de overvallers.

Lees verder

Video: Backstage bij sexy shoot Taylor Swift

Zangeres en actrice Taylor Swift is ‘s werelds best verdienende celebrity onder de 30. Volgens zakentijdschrift Forbes verdiende de slechts 22-jarige Swift tussen mei 2011 en mei van dit jaar 57 miljoen dollar. Dat is 2 miljoen dollar meer dan Justin Bieber. Dat weerhoudt de zangeres er niet van om haar gezicht te lenen voor een campagne van Cover Girl. Kijk mee achter de schermen. Lees verder

Tom Cruise is de best betaalde acteur

Geld  maakt niet gelukkig, zegt men wel eens. Wellicht gaat dit op voor Tom Cruise, die momenteel in scheiding ligt met Katie Holmes. De acteur blijkt uit de recentste lijst van Forbes namelijk de best betaalde acteur van het afgelopen jaar. Leonardo DiCaprio en Adam Sandler staan met zo’n 37 miljoen op een gedeelde tweede plaats. Dit is minder dan de helft van wat Tom ontvangen zou hebben.

Lees verder

Forse boete voor Harry Mens

Ondernemer en presentator Harry Mens moet aan het Openbaar Ministerie een boete betalen van 100.000 euro, omdat deze namens zijn bedrijf Mens Makelaardij een valse factuur zou hebben opgesteld.

Bono de rijkste muzikant door Facebook

Move over Paul McCartney! Zanger Bono (echte naam Paul Hewson) van U2 is sinds vandaag de rijkste muzikant ter wereld. Deze titel was eerder toebedeeld aan Paul McCartney. Bono vergaarde zijn  rijkdom vandaag met de beursgang van Facebook.