Rubriek: Colofon

Colofon

TIP: Check Hotel.blog.nl !

Spiksplinternieuw op Blog.nl is Hotel.blog.nl. Op Glamour.blog.nl kon je al regelmatig lezen over mooie luxe hotels, maar Hotel.blog.nl brengt je nu dagelijks de leukste hotelnieuwtjes, reviews, kortingen en tips. Van 1 tot 7 sterren! Om de lancering te vieren, geven ze deze week ook nog eens hele leuke prijzen weg, dus meer dan de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Klik hier.

Glamour en Society Columnist(e) gezocht!


Glamour.blog.nl zoekt een glamour & society columnist(e)! Het bezoekersaantal van Glamourblog.nl groeit fors en daarom zijn wij op zoek naar een columnist(e) om onze lezers nog meer vertier en ins & outs uit de wereld van de rich & (less) famous te bieden. Adem jij glitter & glamour? Volg jij de rich & (less) famous op de voet? Of kom je misschien zelf ook met regelmaat in deze kringen? Heb jij een uitgeproken mening over dat wereldje én kan je ook nog eens leuk en pittig schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder

Glamourblog Widget op jouw site of hyve!

Altijd op de hoogte van het laatste Glamour-nieuws? Plaats de Glamourblog.nl Widget op jouw eigen site of Hyve, zodat jouw lezers en jijzelf altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de wereld van de rich & (less) famous. Hoe? Dat is heel simpel. Klik onder de Widget op “get widget” en kopieer de code naar jouw site of naar je gadgets op Hyves. Zo simpel, maar oh zooooo leuk!

Glamourblog.nl twittert live vanaf…


Ben jij ook één van die hip & happening mensen die een Twitter-account heeft? Mooi zo, want vanaf deze week zullen wij live verslag doen via Twitter. We starten vrijdagavond met de CD-presentatie van Van Velzen en zondag zullen we live verslag doen vanaf de Coiffure Awards, waarbij uiteraard veel BN’ers aanwezig zullen zijn.

Lees verder

Colofon

Algemeen
The lifestyles of the rich & (less) famous… wie is daar nu niet geinteresseerd in? Of wie weet ben je zelf rich enough om mooie hebbedingetjes te shoppen? Op Glamour.blog.nl nemen we je mee naar de mooiste lokaties, laten we je de meest schitterende wannahaves zien, kijken wat de sterren dragen op de vele parties, wat zij doen in het dagelijks leven en nog zo veel meer. De hoofdredactie van Glamour.blog.nl ligt in handen van Angel Mulder.

Wilt u een persbericht mailen, aandacht laten besteden aan uw producten, een uitnoding sturen voor onze glamour & society cam op uw party of om welke reden dan ook kontakt opnemen, stuur een e-mail naar [email protected]

Over de redactie
Angel Mulder
schreef onder meer voor Partyscene.nl, Fok.nl (2002-2005) en was oprichtster en hoofdredactrice van Vrouw.nl (2005-2008). Sinds januari 2008 is Angel werkzaam als freelancer voor diverse media, zowel als tekstschrijfster, fotografe als op het gebied van Public Relations. Zie voor meer informatie www.zijshopt.nl. Naast de hoofdredactie van Glamour.blog.nl voert ze ook de hoofdredactie op Musical.blog.nl.

Over Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Aan het eind van 2008 waren er meer dan tachtig verschillende blogs. Gemiddeld trekt het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers. Zie deze pagina voor meer info over Blog.nl

Adverteren?
Wilt u adverteren op Glamour.blog.nl of één van de andere themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.