Waar te eten,te slapen en te shoppen in A’dam

In november  verschijnt bij Kosmos Uitgevers Amsterdam in stijl, dé reisgids voor liefhebbers van mode en interieur, vintage, food en markten.
Eerder verschenen ook Parijs in stijl, Londen in stijl en New York in stijl die enthousiast ontvangen werden door lifestyle-bloggers en journalisten.

Monique van den Heuvel, die Amsterdam op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. Zij neemt je mee naar de kleine, verborgen en onbekendere plekken die in doorsnee-reisgidsen niet voorkomen. In onze hoofdstad valt nog zo veel meer te ontdekken en dat laat dit boek allemaal zien.

Amsterdam in  stijl is prachtig vormgegeven en aanstekelijk geschreven; vol organic adressen, winkels met handmade spullen, stijlvolle vintage en ontwerpen van jonge kunstenaars.  Een must voor iedere lifestyle-lover!

Monique van den Heuvel woont en werkt in Amsterdam. Zij is journalist en managing editor en werkte voor bekende Nederlandse tijdschriften, waaronder Happinez en Flow. Ze is altijd op zoek naar bijzondere plekken in Amsterdam die haar inspireren in haar werk en leven.

Amsterdam in stijl

ISBN: 9789021559216

Prijs: € 19,99
Verschijningsdatum: 03-11-2015

Lees ook:Carlsberg lanceert peperduur biertje
Lees ook:Gordon laat tattoo zetten als boek 25.000 x verkocht wordt
Lees ook:Nel Veerkamp begraven in kist met 756 Swarovski steentjes
Lees ook:Patty Brard naakt in de etalage?
Lees ook:Rijden op een echte Chanel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>