Rubriek: Models & Glamourbabes

Modellen en Glamourbabes: wat doen ze? wat kosten ze? En meer.

Playboy toont eerste pikante foto’s Marly van der Velden!

Vanaf donderdag ligt het kerstnummer van de Playboy in de winkel. Dit jaar werd GTST en Verliefd op Ibiza actrice Marly van der Velden gestrikt voor een naaktreportage. De zeer smaakvolle blootfoto’s werden geschoten op Ibiza.  Op de website van Playboy zijn de eerste foto’s nu al te zien. Kijk hier voor meer en zie de video hieronder… Lees verder

Video: Kylie Minogue sexy op kalender

Dat leeftijd er niets toe doet bewijst zangeres Kylie Minogue. De 45-jarige zangeres heeft meegewerkt aan een kalender met daarop wel hele sexy kiekjes. De zangeres poseerde voor de foto’s onder meer in lingerie. Zie het resultaat in de video hieronder. Lees verder

Climax voor Beertje van Beers bij Playboy (video)

Playboy bestaat 30 jaar in Nederland. Beertje van Beers mag schitteren in het jubileumnummer. Jaren twijfelde Beertje of ze uit de kleren zou gaan voor Playboy. Voor het jubileumnummer ging ze toch overstag. Als echte Playboy bunny poseert ze op de sexy foto’s. De fotoshoot beviel Beertje zo goed, dat het resulteerde in een wel hele lange climax… Zie de video hieronder.
Lees verder

Video: Ze zijn er weer! Sexy Victoria’s Secret Angels!

Heeft het nieuwswaarde? Nee! Maar wel leuk om naar te kijken. Dus willen we je de nieuwe beelden van de lingerie dames van Victoria’s Secret niet onthouden. De Angels van Victoria’s Secret zijn namelijk druk met de voorbereidingen van de nieuwe collectie van het lingeriemerk. Dat doen ze speels, sexy en lekker bloot… enjoy!

Lees verder

‘Coke-rel’ tussen Ancilla Tilia en Gordon

De sfeer was uitermate ‘gezellig’ gisteren aan tafel in het programma RTL Late Night van Humberto Tan. Ancilla Tilia haalde uit naar Gordon, toen hij haar niet uit liet praten. “Misschien moet je wat minder coke gebruiken Gordon! Want je praat een beetje door me heen!” sneerde ze naar Gordon.

Lees verder