Rubriek: Events

Op welke event zijn of waren de rich & famous?

Foodlovers beware!

Zomer voorbij, sweet memories van gezellige, verrassende zomerfestivals? Op zoek naar relaxed vertier, liefst binnen en food gerelateerd? Upmarket, inspirerend en leuk voor de familie. Lees verder

Dinershow Brooklyn Nights: een volle avond uit!

Op een regenachtige vrijdagavond togen wij naar Aalsmeer. Hier zou deze avond Brooklyn Nights plaatsvinden. Een wervelende, complete avond uit, zoals zij het op de website zelf vermelden. Brooklyn Nights is een een dinershow van Studio’s Aalsmeer in samenwerking met Frank Wentink, die we kennen van Studio 21 in Hilversum. We worden om 18:00 uur verwacht en rijden stipt op tijd de VIP-parking op…

Lees verder

Sheila E te gast bij Ladies of Soul!

De Ladies of Soul hebben internationale special guest Sheila E weten te strikken voor hun optredens. Hiermee verwelkomen zij een zesde powervrouw op het podium van de Ziggo Dome op 12, 13 en 14 februari 2015.

Lees verder

Win kaarten voor de première van Tap Factory!

Razendsnel voetenwerk, spectaculaire danschoreografieën, stoere mannen en een enorme dosis heerlijke humor. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwste, internationale tapsensatie Tap Factory. Voeg het beste van topshows als Stomp, Tap Dogs en The Blue Man Group samen en je hebt een dansspektakel van wereldklasse! Tap Factory komt, na uitverkochte tournees door Europa en Zuid-Amerika, in december 2014 eindelijk naar Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor de feestelijke première op woensdag 17 december!

Lees verder

The Hunger Games naar het theater

De wereldprimeur van The Hunger Games als theaterproductie zal vanaf het voorjaar 2016 te zien zijn in een nieuw te bouwen theater bij Wembley Stadium in Londen. Imagine Nation, producent van onder meer de voorstelling ANNE, heeft samen met joint venture partner Triangular een licentieovereenkomst gesloten met het Amerikaanse Lionsgate met betrekking tot de theaterrechten van The Hunger Games, het beroemde epos van auteur Suzanne Collins.

Lees verder

Genieten van Celine Cairo tijdens het EcoSport Live! Event

Als journaliste van Glamourblog kom je nog eens ergens. Zo waren we onlangs uitgenodigd voor een bijzondere trip naar Barcelona, want daar werd een speciaal internationaal event georganiseerd ter ere van de lancering van de superstoere EcoSport SUV. In India is deze bolide al een groot succes, want daar zijn er in zeventien dagen al 30.000 stuks verkocht.

Lees verder

TIP: Planet Earth in Concert

Na het schitterende Frozen Planet in Concert komt Niehe van Lambaart Theaterproducties eind dit jaar met Planet Earth in Concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 28 december strijkt dit spektakel voor twee voorstellingen neer in deze concertzaal.

Lees verder

Fotograaf Ralph Gibson in Lisse

Afgelopen week was de wereldberoemde fotograaf Ralph Gibson in Nederland. Hij was hier om de exclusieve limited edition LEICA M Monochrom ‘Ralph Gibson’ in ontvangst te nemen. De camera is een initiatief van Transcontinenta, de importeur van Leica in Nederland en de Leica Store Lisse. Daarnaast is deze camera met toebehoren speciaal ontworpen in nauwe samenwerking met Ralph Gibson zelf.

Lees verder

Robin Thicke stelt teleur op MTV Afterparty

Het had een groot spektakel kunnen worden in Amsterdam afgelopen nacht. In de Amsterdamse club The Sand werd een afterparty gehouden voor zanger Robin Thicke, die overigens geen award mee naar huis nam. Er zou groots worden uitgepakt met een VIP-area en een optreden van de man himself. Het aanwezige publiek dat in sommige gevallen flink in de portemonnee had moeten duiken voor een kaart, moest het doen met slechts twee nummers op een meer dan saaie afterparty.

Lees verder

Anouk zegt wederom concert af

Het Symphonica in Rosso concert van Anouk vanavond, zondag 20 oktober, zal niet doorgaan. Anouk moest vorige week woensdag ook al verstek laten gaan door stemproblemen. Vrijdag kon het concert met prednison behandeling wel doorgaan, maar deze heeft haar ontstoken stembanden wederom belast.

Lees verder