Rubriek: Society & Glamour Cam

Wij spotten de Rich & Famous voor je op camera.

Bekend Nederland op groene loper voor Wicked (zie foto’s)

Gisteravond vond in het AFAS Circustheater in Scheveningen de première van de musical Wicked plaats. Heel veel bekende Nederlanders kwamen naar het theater om deze galapremière bij te wonen. Een aantal bekende Nederlanders namen hun kinderen mee, zoals HenkJan Smits, Erik de Zwart, Quinty Trustfull en Eric van Tijn. Gordon nam de dresscode voor Wicked wel erg letterlijk en kwam samen met LA the Voices in groene schmink, zoals Elphaba in de musical. Zie onze fotoreportage hieronder (click op de tumbnails voor grotere versies). Lees meer over deze première en musical op Musicalblog.nl
Lees verder

Premiere Zorro, de rode loper

Vanavond vond in het DeLaMar Theater in Amsterdam de langverwachte première plaats van de musical Zorro. Op de rode loper wemelde het van de Bekende Nederlanders, waaronder Chantal Janzen, Maik de Boer, Frits Sissing, Willeke Alberti, Jamai en Kim Feenstra. Laatstgenoemde trok wel de meeste aandacht. Niet alleen toonde haar jurk haar fraaie billenpartij, maar deze was ook nog eens gemaakt van stukjes Soya. Een knipoog naar de vleesjurk die Lady Gaga ooit droeg? Meer over deze première lees je binnenkort op Musicalblog.nl, waar je ook de foto’s van de cast en het slotapplaus zult vinden. Zie de rode loper foto’s hieronder.
Lees verder

Alle Tijd in première (zie foto’s)

Woensdagavond ging de film Alle Tijd met in de hoofdrollen Paul de Leeuw en Karina Smulders feestelijk in première in Den Haag. Alle Tijd is de eerste romantische tragikomedie van regisseur Job Gosschalk. Tout Bekend Nederland was bij de première aanwezig, waaronder Marco en Leontien Borsato, Bridget Maasland, Katja Schuurman, Carice van Houten en Halina Reijn. Zie hieronder enkele foto’s.

Lees verder

Exclusief op Glamourblog: Wereldpremière TRON: Legacy

Zondagavond vond in een ijskoud Londen de wereldpremière plaats van de film TRON: Legacy. Glamourblog.nl was hier exclusief bij aanwezig. Onder meer de acteurs Jeff Bridges en Olivia Wilde waren bij deze première aanwezig, maar ook onder meer de band The Script, McFly, castleden van GLEE en Jason Derulo. De komende dagen lees je alles over deze bijzondere première, film en afterparty op Glamourblog.nl en hebben we uiteraard heel veel exclusieve foto’s en een filmpje voor je! Hou het in de gaten!

Photo: Angel Mulder

BN’ers gooien sneeuwballen voor het goede doel

Holiday on Ice organiseerde donderdag voorafgaand aan de Amsterdam Première van de nieuwe show ‘Energia’ een benefiet evenement ten behoeve van de Mutsaersstichting. Deze stichting zet zich in voor slachtoffers van huiselijk geweld. De genodigden, waaronder een groot aantal bekende Nederlanders, kwamen bijeen in restaurant Zuidpool en werden door Do, special guest van de show en tevens ambassadrice van de stichting, uitgedaagd sneeuwballen te gooien voor dit goede doel.

Lees verder

Sterren stralen op galapremière Soldaat van Oranje (foto’s!)

Gisteravond ging op Vliegveld Valkenburg in de Theaterhangaar de musical Soldaat van Oranje in première. De voorstelling had een Koninklijk tintje, want ook Koningin Beatrix was bij deze première aanwezig. Daarnaast betraden ook veel politici en BN’ers de voor deze gelegenheid oranje loper, zoals Robert ten Brink, illusioniste Sitah, Monique van de Ven, royalty verslaggeefster Sandra Schuurhof, de zwangere Susan Smit, Alexander Pechtold, Jeroen Krabbé en Lone van Roosendaal. Ze zagen er uiteraard allemaal weer schitterend uit. Zie enkele foto’s hieronder. Meer over de musical lees je bij onze collega’s van Musicalblog.nl Lees verder

Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s

De winnaars zijn bekend en het feest is afgelopen. De sterren schitterden gisteren op de rode loper en tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier Ring. Wat rest zijn de laatste details én natuurlijk de foto’s! Op Glamourblog.nl een klein overzicht van de sterren tijdens het Gouden Televizier Ring Gala.

Lees verder

Première Totem van Cirque du Soleil druk bezocht

Gisteravond ging in Amsterdam Totem in première, de nieuwe sprookjesachtige show van Cirque du Soleil. Veel bekende Nederlanders togen naar de grote tent in Amsterdam bij de Amsterdam Arena. Onder meer HenkJan Smits, Dennis van der Geest, Rick & Ron Brandsteder, Dennis Weening, Maik de Boer, Floortje Dessing en Lieke van Lexmond genoten met volle teugen van deze schitterende show. Meer over de show zelf lees je binnenkort op Glamourblog.nl Nu hebben we alvast de foto’s voor je. Totem is nog tot en met 5 december te zien in Amsterdam.

Lees verder

Sterrenparade tijdens galapremière ‘Petticoat’

Gisteravond ging in Theater Carré in Amsterdam de musical Petticoat in première. Het wemelde tijdens deze première op de rode loper van de sterren. Veel acteurs en actrices, onder meer uit Goede Tijden, Slechten Tijden, maar ook namen als Carice van Houten, Angela Schijf en Anna Drijver, togen naar Carré en ook de oude garde presentatoren zoals Hennie Huisman en Catherine Keijl waren van de partij. The Voice of Holland jurylid Jeroen van der Boom kwam met zijn vrouw en zelfs Holland’s Got Talent deelneemster Angelique Vanackere (van Akkeren) was aanwezig. Zie enkele foto’s vanaf de rode loper hieronder…

Lees meer over deze première op Musicalblog.nl

Lees verder

Video: Gladys Celosse lanceert Gladly

Gladys Celosse, voor velen wellicht het meest bekend als de ex van Edgar Davids, lanceerde op 24 september haar eigen website Gladly. Gladly is een online spiritueel platform voor modieuze vrouwen die hun spirituele leven durven te uiten. Tijdens de lancering van Gladly in het Amsterdamse College Hotel werd flink uitgepakt. Onze collega’s van Fem. waren aanwezig en maakten de volgende videoreportage. Meer reportages en leuks vind je op de website van Fem.

Robbie Williams getrouwd (zie de foto’s!)

Afgelopen zaterdag trouwde, geheel onverwacht, zanger Robbie Williams met zijn vriendin Ayda Field. In eerste instantie zou het stel trouwen in een ceremonie op het strand, maar toen de pers lucht kreeg van de lokatie, week de Robster uit naar de tuin van zijn eigen woning in Beverly Hills. Het werd een kleine besloten huwelijksplechtigheid, waarbij slechts een klein aantal mensen aanwezig was, zoals zijn vader Pete Conway en moeder Janet Williams. Grote afwezigen waren overigens de leden van Take That, waarmee Robbie sinds kort weer samenwerkt.

Lees verder