Rubriek: Food & Drinks

Waar eten de rich & famous? Wat drinken ze en wat eten ze? Tips en trends.

Kyupiddo Ibiza, hotspot met schitterend uitzicht!

Kyupiddo Ibiza Restaurant opende begin deze zomer voor het eerst zijn deuren op Ibiza. Dit restaurant, van dezelfde eigenaar als B.for, bevindt zich op een unieke locatie in Ibiza. Je vindt het restaurant in de tuin van Hotel La Torre del Canónigo, hoog bovenin de oude stad, d’Alt Villa. Hierdoor heb je het meest schitterende uitzicht over Ibiza Stad tijdens je diner.

Lees verder

Duurste restaurant opent op Ibiza

Ibiza krijgt er weer een glamourous hotspot bij. Op 1 juni a.s. opent daar namelijk het duurste restaurant ter wereld, Sublimotion. Een menu kost er 1500 euro per persoon, maar daarvoor wordt wel een unieke en spectaculaire culinaire ervaring beloofd.

Lees verder

Elke maand een PMS goodiebag?

Ok. Van goodiebags houden we wel bij de redactie. En elke maand een goodiebag in je brievenbus als je last hebt van je maandelijkse perikelen klinkt natuurlijk wel ideaal. Een wijze meneer heeft goed gekeken naar de grillen van zijn vriendin(en?) en bedacht een maandelijkse goodiebag, ofwel Miss Monthly. Lees verder

Welkom in Ceasar’s Palazzo!

Alweer voor het negende seizoen staat de spiegeltent van Palazzo opgesteld in Amsterdam. Toch lijkt Palazzo dit jaar ook een beetje te kampen met de gevolgen van de crisis. Stond er vorig jaar ook een tent in Rotterdam, dit jaar moet Nederland het alleen met de show in Amsterdam doen. De tent is dit jaar omgetoverd tot Ceasar’s Palazzo.

Lees verder

Drie nieuwe tweesterren Michelin restaurants in NL

Nederland is drie restaurants met twee sterren rijker. Dit werd vandaag bekend gemaakt in Maastricht, waar de Michelinsterren bekend werden gemaakt. Aan de Poel in Amstelveen, de Treeswijkhoeve in Waalre en &samhoud places in Amsterdam kregen twee sterren. Een drie sterren restaurant kwam er niet bij.

Lees verder

Kersttip: Palazzo met kerst

Nog geen idee wat je komende kerstdagen moet gaan doen en wordt het toch maar weer het jaarlijkse avondje gourmetten of steengrillen? Geen zin in alle rommel in huis en de uren in de keuken en de berg afwas na afloop? Dan hebben we een veel leukere suggestie voor je: Palazzo!

Lees verder

Spectaculinaire première Palazzo Rotterdam

Hilarische show, heerlijk eten en warmte in sfeer en inrichting. Palazzo maakt haar belofte gisteren waar; een spectaculinaire avond uit! Onder leiding van chefkok Cees Helder kookte zijn team een smaakvol viergangendiner voor de genodigden. In samenwerking met Harold Hamersma werd een mooi wijnarrangement bij deze gangen samengesteld. De kostuums van de artiesten zijn een ontwerp van Ronald Kolk.

Lees verder

Win een Limited Edition Campari kalender!

Onlangs schreven wij al over de schitterende 13e editie van de Campari Kalender met de titel It’s the end of the world, baby! Hollywood actrice en supermodel Milla Jovovich is dit jaar het gezicht van deze kalender. Topfotograaf Dimitri Daniloff maakte de foto’s. De Campari Kalender is een luxe collector’s item, waarvan wereldwijd slechts 9.999 exemplaren worden verspreid en wij geven deze week een aantal exemplaren weg!

Lees verder

BN’ers genieten van culinair theater Palazzo

Al zeven jaar lang is Palazzo in Amsterdam een culinair begrip. Een combinatie van een tongstrelend diner met een adembenemende theatrale show. Na onder meer Ron Blauw en Herman den Blijker is het dit seizoen de beurt aan chefkok Robert Kranenborg om een heerlijk diner voor te schotelen in Amsterdam. Dit jaar is de show voor het eerst ook in Rotterdam te bewonderen, echter op deze locatie met chefkok Cees Helder. Afgelopen donderdag ging Palazzo in Amsterdam in première en kwamen vele bekende Nederlanders naar de spiegeltent om te genieten van dit culinair theater.

Lees verder

EasyJet schenkt beste witte wijn

Surprise, surprise… Je zou het misschien niet verwachten maar prijsknaller EasyJet schenkt de beste witte wijn in de lucht. De wijnproeverij, uitgevoerd in opdracht van vlucht vergelijkingssite Skyscanner, bestond uit een panel van tien juryleden, onder leiding van wijnkenner Tom Cannavan. Het panel werd gevraagd om blind twaalf rode en twaalf witte wijnen te proeven aan boord van de belangrijkste airlines, waarna ze deze een score moesten geven op een schaal van één tot tien. EasyJet’s Louis Mondeville Côtes de Gasgogne (uit Frankrijk) kwam als winnaar uit de bus  in de witte wijn categorie.
Lees verder