Rubriek: The Glamourous 80′s & 90′s

The 80′s, toen glitter & glamour nog hoogtij vierden en een stukje van de 90′s.

Win kaarten voor 80′s & 90′s met Tim & Faab!

Tim_Faab2Vroeger was alles anders… beter, leuker, gezelliger! Tim & Faab laten op 18 april a.s. oude tijden herleven op de 80′s & 90’s Party – Special Edition in Sir Winston Club. Dit opvallende DJ duo is in de tijd blijven steken en draaien nog steeds muziek van originele vinyl singles en lp’s. Ook doet hun discomeubel met ingebouwde verlichting nog steeds trouwe dienst. Dit alles tegen een fullcolour decor met een spetterende authentieke lichtshow.

Lees verder

Win de DVD/CD ‘Bring Me Home – Live 2011′ van Sade

Vorig jaar ging de groep Sade, vernoemd naar de charismatische lead-zangeres Sade Adu, voor het eerst in meer dan tien jaar weer op een wereldwijde tournee. Dit voor een reeks concerten die door critici werd geprezen als één van de beste concerten van het jaar. Op 11 juni verschijnt  de live-registratie van deze tour ‘Bring me Home – Live 2011’ op DVD/CD  en blu-ray.  Tevens bevat deze ondermeer  een  documentaire geregisseerd door de bekende videoclipregisseur Sophie Muller. Wij geven deze week enkele exemplaren weg!

Lees verder

Video: Joan Collins ziet Dynasty graag terug op de buis

Afgelopen jaar stond de Amerikaanse showbizz in het teken van de terugkeer van een legende: Golden Girl Betty White. Nadat zij figureerde in een commercial van Snickers, werd ze op 88-jarige leeftijd weer razend populair. Ze was te gast bij alle grote talkshows, presenteerde Saturday Night Live en bracht zelfs een single uit. Omdat deze campagne in Amerika zo succesvol was, besloot Snickers voor de volgende commercials weer een paar diva’s te nemen: ondermeer Roseanne Barr, Aretha Franklin, Liza Minelli wisten zij te strikken. Voor de volgende grappige commercial, die ook in Nederland te zien is, hebben zij echter dé diva der diva’s weten te strikken: 80′s stijlicoon Joan Collins!

Lees verder

Take That concert geannuleerd door voedselvergiftiging Robbie

Take That heeft het concert voor vanavond in Kopenhagen af moeten zeggen. Robbie Williams is naar verluidt geveld door voedselvergiftiging. Maandag geeft de band een concert in de Amsterdam Arena. Het is nog onduidelijk of dit concert doorgaat. Voor het concert in Denemarken zal helaas voor de fans geen andere datum worden gegeven.

Lees verder