Rubriek: Royalty

Royalties

Koningin Fabiola (86) van België overleden

De Belgische koningin Fabiola is vrijdagavond in Kasteel Stuyvenberg in Brussel op 86-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het Belgische paleis gemeld. De weduwe van koning Boudewijn kampte al langere tijd met gezondheids- problemen. Ze werd 86 jaar.

Burgemeester Amstelveen pakt Maxima bij haar billen

Oude snoeperd of..? De burgemeester van Amstelveen, Fred de Graaf, lijkt zijn kans te pakken en pakt Koningin Maxima bij haar billen vast tijdens Koningsdag. Sterker nog, hij laat zijn hand van haar linkerbil naar haar rechterbil glijden. Ongepast? Maxima lijkt er niet van te schrikken. Zie de beelden hieronder!

Lees verder

Koninklijke familie stijlvol in Lech (zie video)

De Koninklijke familie is ook dit jaar gewoon weer op de lange latten in Lech gaan staan. Hun outfits voor deze ski-reis werden zorgvuldig uitgezocht en dus is de Koninklijke familie stijlvol te vinden in het witte sneeuw. Zie de beelden van RTL Boulevard hieronder.

Lees verder

Koningin Maxima ontmoet Hazes

Ter ere van het eenjarig bestaan van de voorstelling, speelden de cast & het orkest van Hij Gelooft in Mij vanavond een speciale benefietvoorstelling. De opbrengsten van de avond gaan naar het programma ‘Kinderen Maken Muziek’ van het Oranje Fonds. Koningin Máxima was bij het benefiet aanwezig, dat maar liefst  € 100.000,- op heeft gebracht.
Lees verder

Prins Bernhard jr heeft kanker

Nog meer slecht nieuws voor het Koninklijk huis na de dood van Prins Friso. Prins Bernhard jr, de zoon van prinses Margriet en Mr Pieter van Vollenhoven, heeft lymfeklierkanker. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend gemaakt.

Maaike Ouboter zingt op uitvaart Prins Friso

Niemand minder dan Maaike Ouboter, deelneemster aan ‘De Beste Singer/Songwriter’ zal vanmiddag zingen op de uitvaart van Prins Friso. Dit meldt Veronica Magazine. Het jonge talent zal ongetwijfeld haar zelfgeschreven nummer ‘Dat ik je mis’ zingen.
Lees verder

Willem-Alexander en Maxima breken vakantie Griekenland af

Koning Willem-Alexander en zijn gezin hebben logischerwijs hun vakantie in Griekenland afgebroken vanwege het overlijden van prins Friso, de broer van Willem-Alexander. Deze overleed vanmorgen op 44-jarige leeftijd na lange tijd in coma te hebben gelegen.

Lees verder

Prins Friso (44) is overleden

Prins Friso is overleden. Dit heeft zijn broer, Zijne Majesteit de Koning Willem Alexander, bekend gemaakt. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg overleed vanmorgen op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag op 44-jarige leeftijd.

Lees verder

Baby Kate en William heet George Alexander Louis!

Veel eerder dan verwacht heeft de Britse ‘royal baby’ een naam gekregen. De zoon van Kate en William zou de naam George Alexander Louis hebben gekregen. Tot aan het koningschap zal hij door het leven gaan als Prins George van Cambridge.

Lees verder

Kate Middleton is bevallen, de ‘royal baby’ is geboren!

Het moment waar de Britse bevolking naar uit heeft gekeken: Kate Middleton, de Duchess of Cambridge, is bevallen! Wekenlang kijk men uit naar de komst van de royal baby. Maandagochtend werd Kate opgenomen in het ziekenhuis met weeën en ‘s middags werd de kleine toekomstige troonopvolger geboren. Het is een jongetje. Lees verder

Kate Middleton aan het bevallen

De pers bivakkeert al twee weken voor het ziekenhuis in Londen, maar vandaag lijkt het dan echt te gaan gebeuren: Kate Middleton is aan het bevallen. Dit is inmiddels bevestigd door het engelse Koninklijke huis.

Lees verder