Sylve Meis baalt van ‘diva’ imago

dusSoms is het om moe van te worden, want iedereen heeft wel een mening over Sylvie Meis. Dat zij er nog zo goed mee omgaat, vinden wij echt bijzonder sportief van haar. Zo zouden veel mensen haar als een      D I V A bestempelen. Sylvie kan daar niks mee en zegt in een interview met Elle zichzelf totaal geen diva te vinden.

“In Nederland noemt men me vaak de kleine diva”, zegt Sylvie. “Dat vind ik zo’n zwaktebod. Goed, ik ben klein. Maar ik ben geen diva. Ik zit niet de hele dag in roze pompons mijn haar te föhnen. Ik werk keihard.”

Sylvie heeft het interview in haar woning in Hamburg gegeven en zegt zichzelf als een hele pure vrouw te zien. “Dat zal de gemiddelde Nederlander misschien niet vinden, maar de mensen die me goed kennen, zullen het ermee eens zijn.”

Dat Sylvie keihard werkt moge duidelijk zijn, want ze is niet alleen in meerdere programma’s te zien, maar heeft ook regelmatig klussen als lingeriemodel. Goed dat ze eens van zich af bijt. Er zijn per slot van rekening, maar weinig vrouwen die het zo ver geschopt hebben als haar en daar mag ze best trots op zijn.

Je merkt het al, wij zijn sowieso ‘Team Sylvie’ :-)

Lees ook:Geen hereniging Sylvie en Rafael van der Vaart
Lees ook:Jan Smit huilde om filmpje Yolanthe en Wesley
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham
Lees ook:Sylvie van der Vaart is kaal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sylve Meis baalt van ‘diva’ imago

  1. yustme

    Ja ze neukt er wat aan af!!!!!!

      /   Reply  / 
  2. Toontje

    Och, de laatste tijd heeft Silvie Meis de wel de naam kleine diva en zelf is ze het totaal niet mee eens. Vroeger werd zij de hoer van de Arena genoemd, het gewillige blonde hoertje van de Arena. Liet zij zich toen al vaak door ieder gewillig neuken, dit is in de loop van de jaren nooit veranderd omdat zij zich nog steeds door een ieder gewillig laat neuken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>