Rubriek: Columns

BAMMERDEBAM!

Wij zijn gek op lijstjes zo aan het eind van het jaar! Vooral lijstjes waar we zelf in voorkomen. Of onze hoofdredactrice Angel Mulder in dit geval. Mocht ze eerder dit jaar al een notering in de lijst van ‘lekkerste Twittermeisjes’ op haar CV bijschrijven, nu blijkt haar fanclub bij Geen Stijl haar ook nog in de lijst van 50 Beste Journalisten van 2014 te hebben geplaatst!

Lees verder

BAM! Lekker Twittermeisje!

BAM! Terwijl onze hoofdredactrice Angel Mulder druk in ‘Vive la France’ bezig was met het testen van een franse bolide voor onze rubriek wHeels werd zij plotsklaps gebombardeerd tot Lekker Twittermeisje op Geen Stijl. Een van de 50 welteverstaan… Lees verder

Backstage: De Persreis

Eens in de zoveel tijd heb ik het geluk uitgenodigd te worden voor een buitenland tripje met een of ander merk. Lekker luieren is er dan niet bij. Het zijn vaak hele intensieve tripjes, waarbij je, meestal in zo’n 24 tot 36 uur, een druk programma voorgeschoteld krijgt. Op de een of andere manier vind ik de automotive persreisjes toch altijd wel het leukst en dan niet alleen om de mooie hotels en de schitterende lokaties. Op pad met een groep van zo’n 20 mannen is namelijk een ervaring op zich…

Lees verder

Backstage: Maffiamaatjes in Marbella

Als hoofdredactrice van Glamourblog.nl ben ik natuurlijk niet vies van een beetje ‘glamour en jetset lifestyle’. Toch blijf ik als nuchtere Rotterdamse met twee benen op de grond staan. Ik besef dat ik bevoorrecht ben, omdat ik door mijn werk regelmatig op de meest bijzondere plekken in Europa kom. Maar zelf zoek ik ook zo af en toe de leuke plekken in Europa op. Persoonlijk ben ik verslaafd aan Spanje en dan vooral aan Ibiza. Die liefde leidde er onder meer toe dat ik een website publiceer over Ibiza, een webshop run met de leukste en lekkerste producten uit Ibiza en inmiddels ook services aanbied op Ibiza. Afgelopen week bezocht ik de ‘mondaine’ badplaats Marbella. Even een paar dagen shoppen, genieten en, als autofreak, vergapen aan de meest mooie en bijzondere auto’s.
Lees verder

Scheiding Rafael en Sylvie van der Vaart een mediahype

Was de media vorig jaar nog druk bezig met Badr Hari en Estelle Cruijff, nu storten de media zich massaal op de scheiding van Rafael (29) en Sylvie van der Vaart (34). Zelfs Nikkie Plessen en medium Sarina worden in het verhaal betrokken. Media van Duitsland tot Korea besteden aandacht aan deze breuk. Welke geruchten gaan nu allemaal de ronde?

Lees verder

Glamourblog.nl Jaaroverzicht 2012

De oliebollen zijn weer verwerkt, de alcohol is weer uit het lijf en 2013 is alweer in volle gang. Tijd om de hoogtepunten van Glamourblog.nl uit 2012 even voor je op een rijtje te zetten. We mochten ook in het afgelopen jaar weer heel wat lezers ontvangen, namelijk dik 1,2 miljoen unieke bezoekers. En wat lazen de meesten? Dit is onze top 10!

Lees verder

Dave’s Column: Passie en Adriaan

Net toen ik dacht echt alles gezien te hebben zapte ik gisteren naar Passie in de polder. Daar waar ik dacht dat programmamaker Ewout Genemans echt de laatste tegel al had opgelicht om zijn Fans en Voetbalfans te maken had ik het mis, gruwelijk mis! En daar waar ik doorgaans mijn mondje en toetsenbord wel klaar heb voor een verfrissende kijk op dat wat de televisie ons voorschotelt was ik gisteren met ultieme stomheid geslagen.

Lees verder

Sharon Schrijft: Dromen komen uit

Wat een tijd! Er is zoveel gebeurd sinds mijn laatste blog in Juli. In augustus had ik even blog-vakantie en zou ik in September weer starten met bloggen. Eind augustus voelde ik mij op z’n zachtst gezegd raar, ik was kattig, rusteloos en kreeg voor het eerst in mijn leven zomaar dikke voeten. Toen ik ook nog over tijd was ging er een lampje branden. En ja hoor, de zwangerschapstest wees uit: zwanger!

Lees verder

Dave’s Column: Vermoedelijk…

Het Nederlandse justitiële apparaat en de opsporingsinstanties hebben nogal eens “een vermoeden”. Als je het Journaal kijkt, een spannend item in Hart van Nederland of beter nog: Opsporing verzocht, dan spreekt men altijd over “een vermoeden” of “de vermoedelijke dader.” Dit stukje criminal minds uit de polder fascineert mij mateloos omdat wij (de gewone mens met gezond verstand) datzelfde vermoeden namelijk ook altijd hebben!

Lees verder

Dave’s Column: Haren rijzen mij te berge

Er is natuurlijk al veel gezegd en geschreven over Haren, Vele deskundigen hebben zich er al over gebogen en hun (verkeerd geïnterpreteerde) meningen gegeven. Het Journaal, Knevel en Matthijs, Van den Brink, Powned en vele anderen berichtten er al over, maar niet één keer heb ik gelezen of gehoord wat er nu echt aan de hand is in dit land, terwijl de conclusie toch uiterst simpel is. Het was uiteraard niet de schuld van de sociale media, Facebook heeft hier geen reet mee te maken!

Lees verder

Christian’s Column: Back on track!

Sorry voor een korte afwezigheid hier op Glamourblog… Did you miss me? Maar door wat verblijf in het buitenland, zat het er even niet in om mijn column op tijd in te leveren en bovendien wilde ik jullie niet vervelen met hoe lekker het was in Venetië, Dubrovnik, Corfu, Santorini, Sicilie, Napels, Capri, Rome, Florence en Barcelona… Al helemaal niet als het hier maar niet echt wil zomeren… Maar ik heb een heerlijke vakantie gehad en ik hoop jullie ook of als je nog moet gaan; een heerlijke vakantie gewenst. Maar we zijn weer back on track en de agenda vult zich weer met vele leuke en interessante afspraken.

Lees verder

Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog

Hallo lieve allemaal!

Hebben jullie me gemist? Duizend maal excuus dat ik al een tijdje niets van me heb laten horen. Zoals ik de laatste keer al meldde stonden er geen hele spannende dingen op het programma en om jullie nu te vervelen met mijn kantoorbeslommeringen vond ik toch wat aan de saaie kant, vandaar… maar ik ben er weer!

Lees verder

Christian’s Column: Life After Football en meer

Door de rare afgelopen weken met onder andere Pinksteren is de column er even bij in geschoten, maar hier is ie dan weer. Niet dat ik niet voldoende mee heb gemaakt om met jullie te delen, maar het waren van die rare dagen en ook nog eens ontzettend lekker weer dat weekend dat ik er ook even heerlijk van heb genoten. Mijn motto is altijd pakken wat je pakken kan op weergebied want zoals we inmiddels ook weer hebben gemerkt; het mooie weer kan zo weer voorbij zijn.

Lees verder

Sharon Schrijft: Klassiek

Het leven kan soms zomaar ineens omslaan. Van een zon overgoten mooie dag naar storm en regen. Zo moest ik begin vorige maand (mei) geheel onverwachts afscheid nemen van mijn oma. Na een kort ziekbed overleed ze plotseling. In die week stond mijn wereld even stil. En juist in die week moest ik de zangpartijen voor mijn eerste gospelalbum “Amazing Grace” inzingen… Op dat soort momenten realiseer je je hoe zeer zingen een emotionele bezigheid is. Pas na de uitvaart kon ik enigszins verder… want het leven gaat door en dat merk je het meest wanneer je weer gewoon aan de bak moet.

Lees verder