Dwayne Johnson redt z’n kersverse puppy’s

De grootste, stoerste en een van de lekkerste acteurs te weten Dwayne Johnson heeft onlangs zijn twee kersverse gezinsleden te weten twee onwijs cute puppy’s uit het zwembad gered. Hij vertelt dat op Instagram.Brutus en Hobbs zijn allebei Franse buldog puppy’s.Geadopteerd door Dwayne. De hondjes wilden kennelijk zwemmen, maar dat ging totaal mis. Gelukkig heeft The Rock ze tijdig kunnen redden. Z’n handy heeft de reddingsactie helaas niet overleefd, want die zat nog in zijn broek voordat hij Brutus en Hobbs ging redden.

Zelf zegt hij erover: “A few lessons I’ve learned today.. A) Not all puppies have the instinct to doggie paddle. B) Some puppies (like BRUTUS) will be so in shock by experiencing water they will sink extremely fast so react quick. C) While spiriting to save your puppies life, before you dive in, try and throw your cel phone to safety. Don’t keep it in your pocket… like I did.”

foto bijschrift: “In my right hand is BRUTUS and in my left hand is HOBBS.”

Lees ook:Ondertussen op Twitter…
Lees ook:Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer
Lees ook:Rolls Royce Wibi Soerjadi in brand gestoken
Lees ook:Steven Tyler is niet dood!
Lees ook:Voormalig Miss Argentinie overleden na kont-implantaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>