Rubriek: Travel & Hotspots

Waar hangen de rich & famous uit? Places to be!

Duurste restaurant opent op Ibiza

Ibiza krijgt er weer een glamourous hotspot bij. Op 1 juni a.s. opent daar namelijk het duurste restaurant ter wereld, Sublimotion. Een menu kost er 1500 euro per persoon, maar daarvoor wordt wel een unieke en spectaculaire culinaire ervaring beloofd.

Lees verder

BN’ers genieten van culinair theater Palazzo

Al zeven jaar lang is Palazzo in Amsterdam een culinair begrip. Een combinatie van een tongstrelend diner met een adembenemende theatrale show. Na onder meer Ron Blauw en Herman den Blijker is het dit seizoen de beurt aan chefkok Robert Kranenborg om een heerlijk diner voor te schotelen in Amsterdam. Dit jaar is de show voor het eerst ook in Rotterdam te bewonderen, echter op deze locatie met chefkok Cees Helder. Afgelopen donderdag ging Palazzo in Amsterdam in première en kwamen vele bekende Nederlanders naar de spiegeltent om te genieten van dit culinair theater.

Lees verder

Naar Londen met Chris Tates!

Zie je het voor je? Jij en Chris Tates op een romantische boottrip? Of kijk je liever Loveboat op DVD en zwijmel je thuis op de bank verder? Nee toch? Tijd om in aktie te komen dus, want die kans om met Chris Tates naar Engeland te varen is dichterbij dan je denkt…

Lees verder

100% Cityguide als App

You know we love to travel! Vooral de citytrips zijn hot bij ons. Ieder tripje zeulen wij altijd wel een paar citygidsen mee, waarvan de 100% gidsen van Mo’Media absolute favoriet zijn. Nu hoef je niet meer oldfashioned met zo’n gids rond te lopen, want de cityguides zijn nu ook heel handig als App verkrijgbaar voor bijvoorbeeld je iPhone!

Lees verder

Opening Little Buddha Amsterdam

Op 23 maart werd in Amsterdam loungerestaurant Little Buddha geopend. Vele BN-ers en de movers&shakers van de Amsterdamse scene wilden maar wat graag als eerste een glimp van het spiksplinternieuwe lounge restaurant opvangen, wat gevestigd is op het Kleine-Gartmanplantsoen 17. Bij binnenkomst ontving iedereen een glas champagne van de Moët hostesses, wat gelijk de feestelijke toon zette van de avond.

Lees verder

El Bulli sluit de deuren

El Bulli, ook wel het beste restaurant ter wereld genoemd, sluit zijn deuren. Het restaurant van Ferran Adria sluit niet definitief, maar zal in 2012 en 2013 gesloten zijn. De topkok van het restaurant zegt behoefte te hebben aan rust. Reserveren voor die tijd heeft echter geen nut, want het restaurant zit al helemaal volgeboekt tot de sluiting.

Lees verder

Het meest luxe passagiersvliegtuig ter wereld


Je kent het wel: in het vliegtuig met opgetrokken knietjes wachten op een klef broodje en drankje. Het kan ook anders… de Arabische vliegtuigmaatschappij Emirates uit Dubai (waar anders?!) vliegt nu met de A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld dat sowieso al meer comfort voor de reizigers in ‘economy class’ biedt. In de eerste klasse reis je echt heel luxe: heel veel ruimte, comfort, luxe, douches, een bar. Wat wil je nog meer?

Lees verder

Video: Openingsceremonie Burj Dubai

Vanmorgen lieten we je al weten dat vandaag het grootste gebouw ter wereld officieel geopend zou worden, de Burj Dubai. Inmiddels heeft de opening van dit 828 meter hoge gebouw ook plaats gevonden en zoals verwacht was het een spectakel met een gigantisch vuurwerk dat heel wat centjes heeft gekost. Het gebouw is nu Burj Kalifa gedoopt, naar sjeik Khalifa bin Zayed al Nahayan. Zie hieronder de video van de opening, waarbij zo’n 6000 genodigden aanwezig waren.
Lees verder

Burj Dubai vandaag geopend


Dubai is een bolwerk van bijzondere gebouwen en objecten en vandaag wordt er weer een geopend: de Burj Dubai. Het prestige-object is de hoogste toren ter wereld, naar schatting zo’n 818 meter hoog. Vandaag zal het geopend worden door sjeik Mohammed bin Rashid. De toren werd gebouwd in opdracht van de Saoedische kroonprins Al Waleed bin Talal.
Lees verder

The VIP Room in Rotterdam geopend


Een VIP stek zonder pretenties. Het kán in Rotterdam. Gisterenavond opende The VIP Room aan het Stadhuisplein haar deuren. Het is weliswaar het zevende ‘horecakind’ van Chiel Jongejan, maar gelijk de meest volwassen spruit van de familie.  Een sophisticated plek en toch lekker alledaags. Om 20.00 uur daalden de allereerste glamourminnende bezoekers de trap af naar deze nieuwe club in downtown Rotterdam, velen met nog een laagje sneeuw op de schouders.
Lees verder

Palmeilanden Dubai zinken


Het zal je maar gebeuren. Heb je als miljonair zijnde een leuk villaatje laten bouwen op een van de palmeilanden in Dubai, dreigt het hele zaakje naar de zeebodem te zakken. Onder meer Angelina Jolie en Brad Pitt en David en Victoria Beckham zouden er een optrekje gekocht hebben…

Lees verder