Rubriek: Money Money Money

Oprah reageert nogmaals op rel rond peperdure tas

Tijdens een filmpremière in Los Angeles reageert Oprah Winfrey op het tassendrama in een Zwitserse winkel. Het lijkt erop dat het tv-icoon de verkoopster nog niet vergeven heeft. Oprah had in Zwitserland interesse in een tas van rond de 30.000 euro, maar mocht de tas niet zien omdat de verkoopster dacht dat Oprah de tas niet kon betalen. Oprah vond het een vorm van racisme. Zie de video.
Lees verder

Monique Collignon failliet

Het bedrijf van modeontwerpster Monique Collignon is failliet. Te hoge kosten werden het bedrijf fataal. Collignon was bezig om haar huur- en arbeidskosten omlaag te brengen, maar is overvallen door een schuldeiser die het faillissement van haar verlieslijdende werkmaatschappij heeft aangevraagd.

Lees verder

VPRO reageert op aanklacht dames Fokkens uit ‘Ouwehoeren’

Louise en Martine Fokkens, de hoofdpersonen in de documentaire Ouwehoeren van Rob Schröder en Gabrielle Provaas, beweren al enige tijd dat ze geen cent aan de film, waarin de prostituees een jaar lang gevolgd werden, hebben verdiend. Ook bij Life4you op RTL4 kreeg de tweeling gisteren de gelegenheid te vertellen hoe bekaaid ze er vanaf zijn gekomen.

Lees verder

Ben Saunders ontvangt rekening van 2000 euro van Vodafone

Het overkomt honderden Nederlanders op vakantie in het buitenland en nu lijkt ook Ben Saunders de klos. Hij ontving een flinke rekening van Vodafone voor verbruik in het buitenland. De zanger zou voor 2000 euro verbruikt hebben aan Internet tijdens zijn bezoek aan de USA. Volgens Ben zou alleen gebruik hebben gemaakt van Wifi tijdens zijn verblijf in New Orleans.

Lees verder

Tom Cruise is de best betaalde acteur

Geld  maakt niet gelukkig, zegt men wel eens. Wellicht gaat dit op voor Tom Cruise, die momenteel in scheiding ligt met Katie Holmes. De acteur blijkt uit de recentste lijst van Forbes namelijk de best betaalde acteur van het afgelopen jaar. Leonardo DiCaprio en Adam Sandler staan met zo’n 37 miljoen op een gedeelde tweede plaats. Dit is minder dan de helft van wat Tom ontvangen zou hebben.

Lees verder

Gooische Vrouwen breekt records

De film Gooische Vrouwen breekt record na record. De film met in de hoofdrollen onder andere Linda de Mol, Susan Visser, Tjitske Reidinga en Peter Paul Muller heeft dit weekend een boxoffice van maar liefst 1.693.165,- gehaald. Hiermee verbreekt de film het record van het beste openingsweekend van een Nederlandse productie, dat op naam stond van New Kids Turbo! met 1.497.355,-.

Lees verder