TVOH deelnemer Ivar Oosterloo wordt vandaag geopereerd

Ivar Oosterloo, een van de deelnemers aan The Voice of Holland, wordt vandaag aan zijn hand geopereerd. De 20-jarige Ivar verbrijzelde vorige week zijn hand, nadat hij met zijn hand in een machine terecht kwam.

Het is nog onduidelijk of de singer songwriter nog gitaar zal kunnen spelen na zijn operatie. Zijn coach Marco Borsato leeft enorm met hem mee en houdt vrijwel dageljks contact met zijn pupil om te horen hoe het met hem gaat.  Ivar wist met zijn versie van Britney Spears’ ‘Hit me baby one more time’ de jury en het publiek te verpletteren. Ivar wordt rond 1 uur geopereerd en laat zijn fans weten: “Nog een uurtje en dan word ik geopereerd. Vind het wel spannend hoor. Wish me luck en ik laat jullie snel weten hoe het is gegaan. X Ivar”

Vanavond is weer een nieuwe editie van The Voice of Holland. In de blind auditions zou vanavond talent uit Volendam voorbij komen. Wellicht een van de broertjes van Nick Schilder?

Lees ook:TVOH kandidaat Ivar Oosterloo heeft zijn hand verbrijzeld
Lees ook:‘Chris Hordijk is The Voice of Holland’
Lees ook:Wie wint The Voide of Holland?
Lees ook:‘Ben Saunders grote winnaar The Voice of Holland’
Lees ook:Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>