Sterren stelen de show bij Raak

Maandagavond wist modeman Jos van Raak het hart van menig fashionista sneller te laten kloppen. Topmodellen waaronder veel bn’ers zoals; Irene van de Laar, Tooske Ragas, Lieke van Lexmond en Georgina Verbaan showde de pareltjes uit de nieuwste zomercollectie voor 2009 op de catwalk. De dames zagen er stuk voor stuk schitterend uit!
Heel Amsterdam en bekend Nederland was uitgelopen om de verrassende en supervrouwelijke creaties van raak te bewonderen. De locatie; de Bagagehal van Loods 6.

Het thema van de vierde Raak modeshow stond geheel in het teken van ‘Hippie Chic’. De show opende met zomerse creaties in knalroze & fel oranje. Naast de collectie uit de winkel werden ook exclusieve avondjurken uit de eigen collectie van Jos van Raak getoond met paradijselijke lentebloesem motieven, corsages en stoffen in zachte pasteltinten.

Bij de modeshow was overigens ook Jort Kelder aanwezig, wat de geruchten oplaaide dat Georgina en Jort weer meer dan goede maatjes zijn. Zie hier de foto’s van het tweetal samen na de modeshow.

Fotografie: Reinder Weidijk

Lees ook:BN’ers schitteren op de catwalk bij RAAK!
Lees ook:BN’ers Mixen en Matchen massaal
Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen
Lees ook:Een pikante lingerieshow op het ijs
Lees ook:Het stulpje van Jort Kelder nog steeds te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>