Playboy’s NL Confidential

Zaterdag 14 november vormde het bomvolle Compagnie Theater in Amsterdam het decor voor het meest exclusieve jaarlijkse evenement van ons land: Playboy’s NL Confidential, georganiseerd in samenwerking met SyndiQate.org, Models at Work en The Fabulous Shaker Boys. Vele bekende en minder bekende Nederlanders genoten tot in de late uurtjes van dit glamorous ‘by invitation only’ event.

Playboy kon met deze tweede editie van NL Confidential rekenen op een uitverkocht event waar ook vele BN’ers als de Gooische meisjes, Victoria Koblenko, Wilfred Genee, Valerio Zeno, Victor Reinier, Govert de Roos, Jasmine Sendar, Johnny de Mol, Bastiaan van Schaik en Mayday en zich prima hebben geamuseerd.

Van 22.00 tot 24.00 uur konden gasten uit het zakenleven netwerken tijdens de Business Lounge in de foyer waarna om middernacht de overige gasten arriveerden en het decadente feest pas echt goed losbarste in de tot burleske nachtclub omgebouwde theaterzaal. Tot diep in de nacht werd er gefeest op de groovy tunes van DJ’s RSS (Mike, Leroy en Arthur) en Hitmeister D, opgeluisterd door de zwoele klanken van saxofonist Saxy S. (Sjoerd van Eerdenburg) en werden de gasten vermaakt door spetterende acts van Sofia Valentine en Deena Ray. Dit alles onder het genot van overheerlijke cocktails en drankjes van de Fabulous Shaker Boys en hapjes uit handen van de altijd stijlvolle modellen van Models at Work.

Lees ook:Vanavond: Luxury Fair in Scheveningen
Lees ook:Video: Olcay Gulsen dronken bij lancering Playboy
Lees ook:Schokkend! Lees het 911 gesprek over Mike Tyson’s dochtertje
Lees ook:Simon Cowell is een ‘neighbour from hell’
Lees ook:Backstreet Boys treden op bij huwelijk in GTST

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>