Boy George moet 15 maanden de cel in


Een typisch gevalletje van een popster die aan lager wal is geraakt. Twee jaar terug mochten we hem nog puin zien ruimen als straf wegens bezit van cocaine en valse aangifte van inbraak, maar nu gaat George O’ Dowd, beter bekend als Boy George, toch echt 15 maanden de cel in.

De 47-jarige voormalig zanger van Culture Club staat terecht omdat hij in 2007 de Deense escort Audun Carlsen in zijn appartement in Londen aan een radiator vastklonk met handboeien. Vandaag werd bepaald dat hij 15 maanden de gevangenis in mag. Een straf die op zich nog meevalt, want hij maakte kans op een levenslange gevangenisstraf.

George claimde onschuldig te zijn, maar wilde geen bewijs leveren om zijn op sterven liggende moeder te ontzien. “Hoewel ik onschuldig ben, zal ik moeten gaan zitten. Maar dat maakt niets uit. Wat telt, is dat ik clean en nuchter ben. Om mijn moeder niet nog meer pijn te berokkenen, heb ik geen bewijs willen leveren”.

De zanger en DJ had het slachtoffer leren kennen op een homo-datingsite Gaydar in januari 2007. Hij huurde hem in als naaktmodel. Carlsen beweert dat George hem oraal had bevredigd. O’Dowd op zijn beurt beweert dat Carlsen zijn computer had proberen te hacken en daardoor uit zijn dak ging onder invloed van cocaine. Boy George wilde geen verklaring afgeven, maar bekende wel Carlsen aan zijn bed geketend te hebben om uit te zoeken of hij op zijn computer was geweest. Hij ontkent echter hem mishandeld te hebben.

Rijst ons de vraag “Did he really want to hurt him?”

Lees ook:Boy George definitief niet in Big Brother
Lees ook:Boy George ondanks straf mogelijk in Celebrity Big Brother
Lees ook:Zie de total loss Range Rover van George Michael
Lees ook:George Michael’s toestand niet meer kritiek
Lees ook:Boy George mag de gevangenis verlaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>