Zac Efron met naaktmodel op de foto


Zac Efron mag dan het idool zijn van veel heel jonge meisjes, inmiddels is Zac natuurlijk gewoon een volwassen man, die zijn rol in High School Musical aan het ontstijgen is. En blijkbaar wil hij met een fotoshoot in het blad Interview laten zien dat hij meer is dan een idool voor jonge meiden. In de schitterende fotoserie ligt Zac namelijk door de modder te rollen met een naaktmodel.

Zac heeft in de shoot al zijn kleding nog aan, maar het model dat bovenop hem ligt is poedelnaakt. Het is werkelijk een schitterende, licht artistieke serie foto’s geworden. Zie alle foto’s hier (klik op launch mediaplayer om de foto’s in zijn geheel te zien). Zac Efron is overigens verloofd met Vanessa Hudgens, waarvan eerder naaktfoto’s op het Internet opdoken. Het stel is al drie jaar samen en leerden elkaar kennen op de set van High School Musical.

Foto: Interview Magazine

Lees ook:Vanessa Hudgens (21) nu al aan de anti-rimpelcrème
Lees ook:Zac Efron en Vanessa Hudgens verloofd!
Lees ook:Vanessa Hudgens sleept site voor gerecht ivm naaktfoto’s
Lees ook:Jennifer Aniston uit de kleren! (de foto’s!)
Lees ook:Bar Refaeli in sexy shoot met Jersey Shore sterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>