Schilderijen Hitler verkocht voor 105.000 euro

Schilderijen die door Adolf Hitler geschilderd zouden zijn, zijn verkocht voor een bedrag van meer dan 100.000 euro. De kunstwerken werden in Duitsland gevonden door een Britse soldaat aan het eind van de Tweede Wereldoorlog.

De dertien werken die werden verkocht bij Ludlow Racecourse in Shropshire in Engeland, stonden in de garage van een verzamelaar die ze vergeten was. Een van de schilderijen van een man op een stenen brug werd verkocht voor meer dan 10.000 euro. De meeste schilderijen waren landschappen en waren gesigneerd met ‘A. Hitler’ in de hoek.

Het bedrag wat de schilderijen op hebben geleverd is veel hoger dan verwacht. De veilingmeester verwachtte dat de schilderijen rond de 5.000 pond per stuk zouden opleveren. De stukken waren geen hoogstaande werken, dus zullen de meeste kopers de schilderijen gekocht hebben om de naam die er aan hang. Zou jij een Hitler boven je bank willen hebben hangen?

Lees ook:Juwelen van Deborah Kerr geveild voor 50.000 pond
Lees ook:Boot Doutzen verkocht voor tonnen minder!
Lees ook:Michael Jackson deed bizarre uitspraken
Lees ook:Een miljoen voor huis waar Beckham opgroeide
Lees ook:David Beckhams ouderlijk huis nog niet verkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>