Weer een Susan Boyle filmpje opgedoken!

Er is wéér een amateurfilmpje opgedoken waarin Susan Boyle, die inmiddels beroemd is uit Britains Got Talent, zingt. Wederom zingt ze hierin I Don’t Know How To Love Him. Ze zingt het in de talentenjacht My Kind of People in 1995. De presentator Michael Barrymore neemt haar echter niet erg serieus. Hij probeert zelfs onder haar rok te kijken. Ook maakt hij obscene gebaren. En het meest schokkende: hij kust haar bovenop haar mond! Susan heeft dus wel een klein beetje gelogen toen ze zei dat ze nog nooit gekust was. Zie het filmpje hieronder…

Lees ook:25-jarige Susan Boyle zingt op film!
Lees ook:Eerdere opname van Susan Boyle opgedoken (luister hier!)
Lees ook:Susan Boyle doet het weer!
Lees ook:Engeland heeft Susan Boyle, Amerika heeft Adam Lambert
Lees ook:Susan Boyle opgenomen in kliniek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>