Beau naar SBS!

Een onverwachte overstap in televisieland. Beau van Erven Dorens (38) stapt van RTL over naar SBS 6. De succesvolle presentator heeft een contract voor twee jaar getekend bij SBS en is dit najaar al te zien. Naast een eigen reportageprogramma en de presentatie van een nieuwe grote amusementsshow op de familiezender zal hij dit jaar ook te zien zijn als presentator op een van de andere twee SBS-zenders. Hoeveel deze overstap Beau oplevert is nog niet bekend…Algemeen directeur van SBS Eric van Stade is niet alleen blij, maar ook trots op de komst van Beau van Erven Dorens: “Beau behoort tot de top van presenterend Nederland. Hij is bevlogen, gepassioneerd en past dan ook perfect bij de SBS-cultuur. Beau is van alle markten thuis en dat zal hij vanaf komend najaar bij ons laten zien.”

Ook Beau Van Erven Dorens zelf is zeer enthousiast: “Voor sommigen komt het misschien onverwacht, maar voor mij komt dit avontuur precies op het goede moment. Ik viel -vaak letterlijk- in herhaling en was aan een nieuwe uitdaging toe. SBS biedt mij vele kansen om te laten zien wat ik allemaal in huis heb. De programma’s die ik ga doen zijn zeer veelzijdig en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Beau is sinds 1998 op televisie te zien. Momenteel presenteert hij Dancing with the Stars op RTL 4. Daarvoor was hij onder andere te zien als teamcaptain in Ik Hou van Holland en als presentator van Deal or No Deal, Het Zesde Zintuig en RTL Boulevard. Voor RTL werkte Beau bij Talpa waar hij onder andere M/V, NSE en de talkshow Linda & Beau op Zondag presenteerde. Naast presentator is Beau ook schrijver van inmiddels zes boeken en acteerde hij in films als Ik ook van jou en Feestje!. Tevens is hij mededirecteur van productiebedrijf Park Lane dat onder andere het tv-format The Phone bedacht.

Rond 10 juli meer over deze overstap op Glamourblog.nl…

Foto: Jim Hoogendorp

Lees ook:Beau deed het voor het geld
Lees ook:Robert ten Brink krijgt Het Zesde Zintuig
Lees ook:Beau wint Emmy met The Phone
Lees ook:Sterren Kerststerrencircus bekend
Lees ook:Beau en Geer zingen Ramses Shaffy in Popstars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>