Christina Curry lucht haar hart


Christina Curry, de dochter van Adam Curry en Patricia Paay lucht haar hart op Twitter. Ze is overduidelijk niet al te blij met de relatie van haar vader met Micky Hoogendijk en de manier waarop alles is gelopen…

Op Twitter schrijft ze (met spelfouten exact overgenomen):

Wat er gebeurt is heeft me diep gekwetst. We zijn altijd zo’n gelukkig gezzinnitje geweest dus het kwam echt without warning (like a smack in the face). Mijn ouders waren een voorbeeld voor mij, en door hun geloofde ik in echte liefde. Nu heb ik wel wat moeite om te geloven dat het noch bestaat. Zij waren allebij mijn beste vrienden, en nu dat Adam weg is voelt het alsof er een stuk uit mijn hart is. Als ik nu mijn vader spreek, of in zijn ogen kijk, zie ik MIJN vader niet meer; ik zie iemand met glazig, verliefde ogen die niet meer hoort wat ik of mijn moeder zeggen. Ik hou ontzettend veel van mijn moeder, en kijk elke dag met bewondering toe hoe sterk zij is – en met mij staat ze nog sterker. Met Micky wil ik nooit wat mee te maken hebben, want wat zij heeft geflikt is onvergeefelijk. Maar mijn vader blijft mijn vader,en ik zal altijd van hem houden. Time heals everything, toch?” Tevens zegt ze dat dat het laatste is dat ze er over kwijt wil.

Terecht dat Christina boos is. Als je verdorrie net een huwelijk van 20 jaar verbroken hebt, dan ga je toch niet zo te koop lopen met je nieuwe liefde zoals Adam Curry heeft gedaan in Grazia en de Telegraaf?!

Lees ook:Adam Curry reageert via Twitter op dochter Christina
Lees ook:Adam Curry heeft Micky Hoogendijk ten huwelijk gevraagd
Lees ook:De kerstkaart van de Curry’s
Lees ook:Micky Hoogendijk en Adam Curry niet verloofd
Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “Christina Curry lucht haar hart

  1. Clazina

    Mevr Paay heeft 20 jaar geleden precies hetzelfde gedaan..als wat Adam Curry nu doet…
    Wie zaait zal oogsten..en trouwens.. het leeftijdsverschil was veel te groot..en vooral als de vrouw veel ouder is dan de man!!!
    Kijk als Patricia loopt binnenkort achter een ..rollator loopt dan is Adam nog aan het toeren met zijn motor!!!

      /   Reply  / 
  2. Angel Mulder Auteur

    Het verschil is dat er toen nog geen kinderen in het spel waren. En Patricia was niet “de andere vrouw”.

      /   Reply  / 
  3. Clazina

    Patricia weet nu ook eens wat het is om belazerd te worden..tenslotte deed ZIJ dat bij haar vorige man ook…Nu voelt ze zich zielig..haar vorige man was zielig..
    Wat betreft dat kind..nou ze komt er wel weer overheen..ze zal de eerste niet zijn..waarvan de ouders gescheiden zijn!!! Grote meid zijn hoor!!

      /   Reply  / 
  4. maria

    Nou het kind is al jaren uit de wieg hoor
    Wordt tijd dat die ook eens volwassen word als alleen maar de dochter te zijn van!
    zielig als de kinderen klein zijn,vervelend als de kinderen groter zijn,
    maar die kunnen relativeren een beetje intelligente dochter moet dat kunnen,geen tranen wat een onzin ziet toch dat de moeder 20 jaar ouder is als haar mooie papa!Die continu zich belachelijk maakt op de tv te veel make-up ,te veel opvallenden kleren draagt het liefst bloot kijk eens als ze haar armen in de hoogte doet wat een kwallen van vellen er zichtbaar zijn,zelf ik vind het vies. Een man niet?
    Kind geef je moeder eens op der kop dat ze zich moet gedragen !

      /   Reply  / 
    1. karin van poppel

      Nou Maria misschien moet jij ook eens naar een psychiater; U vindt het normaal om zo op een moeder af te geven van een kind wat haar verdriet uit over een scheiding van haar eigen ouders. U ziet het schijnbaar ook alleen in het uiterlijk misschien bent u zelf een lelijk eendje ? Uiterlijkheden hebben voor een kind hier niets mee te maken: hoe oud je moeder of vader ook zijn het blijven jouw ouders en om nu even te moeten gaan schoppen op een reactie van dit meisje ??? Misschien had u dit beter op een artikel van/over Micky Hoogendijk kunnen doen !

        /   Reply  / 
  5. Clazina

    Maria heeft wel een punt..patricia Paay gedraagt zich toch als een overjarige puber..met kleding en make-up..die toch haar ouderdom niet kan verdoezelen!!!Mens gedraag je naar je leeftijd!

      /   Reply  / 
  6. Johanna

    Voor haar leeftijd ziet Patricia er nog super uit!! Kijk eens om je heen naar de “zestigers” Als je onverwacht ” gedumpt” wordt na 20 jaar huwelijk is dat vreselijk en dat gun je niemand! Zeker als de andere partij zoveel jonger is en al na ongeveer een verhouding van 6 weken. Hij had op zn minst kunnen proberen zn huwelijk te redden en daar zijn best voor te doen.Waarschijnlijk zit hij nu zelf in een midlifecrisis!
    En Maria; ik gun je heel veel “lellen” aan je armen als je deze leeftijd ooit bereikt!!! Ga nu alvast maar gezond eten, veel sporten enz., enz.

      /   Reply  / 
  7. Jeanne

    Christina is al lang geen kind meer. In het vorige huis waar ze woonden (voor ze in Londen gingen wonen) had ze haar eigen cottage in de achtertuin waar ze met een vriendje woonde.
    En wat Patricia betreft: met Botox kan iedereen er goed uitzien op die leeftijd.

      /   Reply  / 
  8. Clazina

    Het blijft een feit..dat Patricia Paay zelf ook haar vorige partner heeft bedrogen…..met Adam Curry…die nu weer haar heeft bedrogen..Mevr. krijgt nu een koekje van eigen deeg!!!
    En wat de dochter betref..zij is niet de enige..die gescheiden ouders heeft!!..dat is tegenwoordig schering en inslag!!!

      /   Reply  / 
    1. heuteteut

      inderdaad is het schering en inslag en ik kan hier over meepraten want ik ben zelf ook gescheiden. maar het zit iedereen nogal hoog dat patricia er gewoon goed uitziet voor haar leeftijd. uiteraard zal zij wel het een en ander aan zich hebben laten doen. So what kunt u ook doen als u dat wilt, maar hou ermee op om iedere keer weer het uiterlijk erbij te betrekken en zeker is dat hier niet van toepassing. En over “grote meid” zijn: mag zij even haar woede uiten over het hoe en wat per slot van rekening gaat het hier drie mensen aan en niet ons.

        /   Reply  / 
  9. Jeanne

    @heuteteut,
    Niet iedereen kan het zich permiteren zich vol te laten spuiten met Botox,etc, haarstukken,styliste,designkleding. Je opmerking: kunt u ook doen als u dat wilt is niet van toepassing voor de meeste vrouwen.

      /   Reply  / 
    1. heuteteut

      dan is het in dit geval een geval van kift ?

        /   Reply  / 
  10. Jeanne

    Nee hoor,dat zie je verkeerd! Het is een logische conclusie trekken. Ik vind het prima dat iemand zich zo laat uitdeuken. Het is alleen niet weg gelegd voor iedereen!

      /   Reply  / 
  11. Clazina

    Ook met het uitdeuken van haar gezicht..kan ze haar 15 jaar jongere man niet bij zich houden!!!
    Adam Curry schrok zich wild..als ze s’morgens net haar bed uitkwam!!!

      /   Reply  / 
  12. Jeanne

    ha,ha,je haalt de woorden uit mijn mond !

      /   Reply  / 
    1. karin van poppel

      Als ik jullie reacties zo eens bekijk dan denk ik: bij jullie beide zit de schoonheid niet van buiten maar ook niet van binnen. Ga gezellig met elkaar op de koffie op een terras. Jullie hebben dan vast de hele dag te kleppen over hoe een ander eruit ziet en hoe fabulous jullie zijn.

        /   Reply  / 
  13. Pingback: Adam Curry reageert via Twitter op dochter Christina | Glamour

  14. Angel Mulder Auteur

    Mijn God dames. Je zou bijna denken dat jullie een persoonlijk vete tegen Patricia voeren. Wat een felle reacties zeg!

      /   Reply  / 
  15. Jeanne

    @karin, je kunt geen oordeel vellen nadat je een paar reacties leest.De een stuur je naar een psychiater,mij naar een terrasje… Als je denkt dat ik mijn tijd doorbreng op een terrasje om te kleppen hoe iemand anders er uit ziet heb je het helemaal mis.
    Door mijn ziekte kom ik zo wie zo de deur al helemaal niet uit. En met mijn schoonheid van binnen valt het wel mee.
    @angel ik heb geen persoonlijke vete tegen Patricia. Ik constateer alleen het feit dat Patricia er goed uitziet omdat ze een aantal hulpmiddelen tot haar beschikking heeft. En dat zij zonder die hulpmiddelen er uitziet als een doorsnee vrouw van 60.
    Natuurlijk is het vervelend om je man te verliezen aan een ander vrouw,maar om er publiekelijk zo’n drama van te maken vind ik overdreven.

      /   Reply  / 
  16. Clazina

    Patricia heeft over een ander ook zoveel te vertellen..daarom..en haar dochter ziet eruit als een ordinaire dertigjarige del..met haar geverfde haren!!!

      /   Reply  / 
  17. Annemarie

    Nou Nou wat een reakties allemaal die zijn echt niet van de lucht. En echt niet te geloven dat mensen hier zo fanatiek over kunnen zijn . Over Adam Curry gesproken misschien is hij wel de volgende die gedumpt gaat worden, wie weet???
    Je weet trouwens ook nog niet hoe micky hoogendijk er op die leeftijd uit gaat zien niet dan??? Voorlopig ziet particia er super uit en goed verzorgd daar kan ze trots op zijn . Niemand ziet er trouwens uit als hij of zij smorgens opstaat ( zoals in dallas) hihihi
    sterkte voor patricia en christina. Laat je niet kennen en kop op. Na regen komt vast weer zonneschijn. dikke knuffelxxx

      /   Reply  / 
  18. Angel Mulder Auteur

    Micky gebruikt nu al botox, dus laten we het daar maar niet over hebben ;)

      /   Reply  / 
  19. karin van poppel

    Wat mij hier erg opvalt is dat mensen denken door de anonimiteit van het web zich denken alles te kunnen permitteren inclusief onbeschofte uitingen.
    Bovendien wordt hier steeds over hele andere dingen gesproken dan waar het bericht over gaat. Het gaat hier per slot van rekening niet over het uiterlijk,
    maar over hoe de dochter in dit hele verhaal met haar gevoelens naar buiten komt. Daar heb ik nog niets zinnigs over gehoord behalve dat ze maar een “grote” meid moet zijn.

      /   Reply  / 
  20. Rob Rietveld

    Die Adam ging vroeger al van wippenstein met oudere dames nu is ie zelf op leeftijd en neemt een lekker jong wijf en gelijk heeft ie………

      /   Reply  / 
  21. Stellatius

    Goh..wat een onderwerp om op te reageren…. iemand al stilgestaan bij de duizenden kinderen die in oorlogsgebieden leven en geen eten, water of een dak boven hun hoofd hebben?

    Zit je lekker achter je laptoppie? Blegh… nare mensen.

      /   Reply  / 
    1. Rob Rietveld

      Wat zit jij dan te doen achter je laptoppie naar mens ga die mensen te eten geven doe eens wat nuttig’s

        /   Reply  / 
  22. Jeanne

    @stellatius,het een hoeft het ander niet uit te sluiten.

      /   Reply  / 
  23. Clazina

    Mensen geen ruzie maken..want dat is het niet waard..over onnozele mensen als de Paay’s.

      /   Reply  / 
  24. Jeanne

    Clazina..je hebt helemaal gelijk!

      /   Reply  / 
  25. Pingback: An Schrijft: Een positieve scheiding voor Patricia Paay | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>