David Carradine begraven

David Carradines Hollywood Star

Gisteren hebben honderden vrienden en familie in Los Angeles afscheid genomen van David Carradine. De 72-jarige acteur, bekend van onder meer de film Kill Bill en de serie Kung Fu, stierf begin juni onder mysterieuze omstandigheden in Thailand.

Onder de aanwezigen onder meer Tom Selleck, Jane Seymour, Daryl Hannah en Lucy Liu. Volgens aanwezigen was de sfeer luchtig, volgens de wens van David.

Over de doodsoorzaak van Carradine is nog steeds geen uitsluitsel gegeven. De acteur werd halfnaakt en opgeknoopt gevonden in een hotel in Bangkok. Hij hing in een klerenkast met touwen om zijn hals en genitaliën. De Thaise autoriteiten beweerden dat de ster zelfmoord zou hebben gepleegd. Maar een voorlopige autopsie zou die oorzaak hebben uitgesloten.

De familie van Carradine heeft de FBI verzocht de zaak te onderzoeken. Thaise autoriteiten willen aan dat verzoek geen medewerking verlenen.

Lees ook:Geen zelfmoord, maar moord op Carradine?
Lees ook:‘David Carradine zag bondage als meditatie’
Lees ook:Acteur David Carradine (72) pleegt zelfmoord
Lees ook:Filmpje: de broers van David Carradine reageren
Lees ook:Acteur Jeff Conaway (60) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>