Het huis dat Michael Jackson huurde voor 100.000 dollar


Dit is het huis waarin Michael Jackson woonde met zijn drie kinderen en waar hij ook stierf. Het huis ligt in de Holmby Hills van Bel Air, Californië. Het mansion van 1.580 vierkante meter heeft 7 slaapkamers, 13 badkamers en 12 open haarden. Ook privébioscoop, wijnkelder en lift, buitenzwembad, verschillende tuinen en een gasthuis mochten niet ontbreken. Hij huurde dit huis voor maar liefst 100.000 dollar per maand! En dat voor iemand die financieel aan de grond zou zitten… Zie meer foto’s hier.

Lees ook:Whitney Houston verkoopt het huis waar ze trouwde
Lees ook:De Olsen tweeling zet Penthouse (weer) te koop
Lees ook:Christina Aguilera heeft problemen met verkopen huis
Lees ook:Cher veilt huis in Hawaii
Lees ook:Nicolas Cage veilt zijn villa in Bel Air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>