Uri Geller stond op lijst van vijanden Michael Jackson


Uri Geller heeft altijd beweerd dat Michael Jackson een goede vriend van hem was. Met de nadruk op ‘was’, want Uri zou voorkomen op een “lijst van vijanden” die Michael heeft opgesteld. De voormalig manager van Jackson, Dieter Wiesner, zou bekend hebben gemaakt dat de popster een lijst van mensen had opgesteld, waarvan hij geloofde dat zij er op uit waren hem kapot te maken.

Op de lijst onder andere lepelbuiger Uri Geller en voormalig vriend Rabijn Schmuley Boteach. De manager van Michael vertelde dit aan Entertainment Tonight: “Soms was Michael een beetje paranoide”. Hij zou aan Michael gevraagd hebben wat hij met de lijst moet, waarop de ster antwoorde: “Deze mensen zijn er op uit om mijn leven te verzieken”. Uri heeft onlangs in een interview toegegeven de laatste jaren een moeilijke vriendschap met Michael te hebben gehad. Uri veroordeelde hem vaak over zijn drugs-misbruik. Deze vriendschap viel helemaal in duigen toen Uri Michael kennis liet maken met Martin Bashir, die de controversionele documentaire over Michael maakte. Uri liet weten: “Ik neem het Michael niet kwalijk dat hij niet meer met me wil praten, omdat ik hem helaas heb voorgesteld aan Martin Bashir”. Maar Uri laat weten de ruzie vlak voor zijn dood te hebben bijgelegd. Het is zeer waarschijnlijk dat Bashir ook op de lijst voor zal komen.

Verder op de lijst onder meer Tom Sneddon, die Michael aanklaagde wegens kindermisbruik, advocaat Gloria Allred, Tommy Mottola (de ex-man van Mariah Carrey) en Janet Arvizo die Michael beschuldigde van het misbruik van haar zoon Gavin. Zie hieronder een deel uit het interview, waarin hij onder meer vertelt dat Michael loog over een spinnenbeet.

Bron: thesun.co.uk

Lees ook:Michael Jackson deed bizarre uitspraken
Lees ook:Heeft Timor Steffens een TMF VJ aan de haak geslagen?
Lees ook:Jordan Chandler loog over misbruik door Michael Jackson!
Lees ook:Michael Jackson’s dokter de vader van zijn kids?
Lees ook:Nederlandse Raffles van Exel was bevriend met Michael Jackson

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Uri Geller stond op lijst van vijanden Michael Jackson

  1. Chantale

    Ik heb het niet afgekeken maar duidelijk weer zo’n geval die op de zwarte lijst zou moeten staan!! Wat zou het hem opbrengen??

      /   Reply  / 
  2. Robine

    Triest hoor…MJ is dood en Uri doet even zijn verhaal! hij heeft geen recht van spreken want hij was de gene die hem aan die roddel eikel van een verslaggever heeft voorgestelt terwijl hij al niet veel goeds op zijn naam had staan! en dat uri op zijn zwarte lijst staat zegt dan al genoeg! denk gewoon dat die Uri uit zijn verhaal een slaatje wil slaan en hiermee geld wil verdienen…dat doet tegemwoordig iedereen die MJ heeft gekent of doet dat hij of zij hem heeft gekent. Uri moet gewoon zijn mond houden en oprotten met zijn gelul!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>