Update: Sonja Bakker (niet) met Rik Felderhof op vakantie in Thailand!


De geruchten dat er meer gaande is tussen Sonja Bakker en Rik Felderhof lijken nu toch wel heel sterk te worden. In de show van Edwin Evers op Radio 538 vertelde Evert Santegoeds dat Sonja Bakker en Rik Felderhof momenteel samen in Thailand zijn. Zoals we weten is Sonja voorlopig gestopt met werken, dus dat de twee weer aan het werk zijn aan een boek zou uitgesloten zijn…

Het lijkt er dus sterk op dat de twee op (liefdes)vakantie zijn. In januari van dit jaar vertrokken de twee samen naar het huis van Felderhof in Tanzania. Echter was dit toen om een boek te schrijven. In maart werden in het zomerhuisje van Sonja en haar man Koen de laatste puntjes op de i gezet wat het boek betreft. Maar daar werden Sonja en Rick betrapt door een fotograaf van het weekblad Privé. Sonja en Rick waren toen zowat dag en nacht bij elkaar. Toch bleven ze volhouden dat het alleen voor het boek was. Nu Sonja heeft aangegeven dat ze voorlopig stopt met werken, lijkt het nu toch niet aan de orde dat ze een boek aan het schrijven zijn…

UPDATE 12:30: De informatie van Evert Santegoeds blijkt toch niet bepaald te kloppen. Sonja heeft aan de Telegraaf laten weten dat ze inderdaad op Thailand zat, maar Rik zit al een aantal weken op de Nederlandse Antillen. Aan Telegraaf zegt ze: “Als zij beter hadden gecheckt hadden ze kunnen weten dat Rik al een week of vier, vijf op Curacao zit. Daar werkt hij aan een reportage voor zijn blad Felderhof. Zo langzamerhand ben ik die stemmingmakerij spuugzat. Tegelijkertijd maakt het me heel verdrietig.”

UPDATE 19:30 Volgens RTL Boulevard zou de man van Sonja, Koen, al enkele jaren een relatie hebben met ene Melanie. Er wordt dus flink wat afgeroddeld rond de familie Bakker.

Lees ook:‘Sonja Bakker wel een relatie met Rik Felderhof’
Lees ook:Scheiding voor dieetgoeroe Sonja Bakker
Lees ook:‘Sonja Bakker en Rik Felderhof wel een relatie’
Lees ook:Sonja Bakker stopt ermee!
Lees ook:Sonja Bakker is zwanger!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Update: Sonja Bakker (niet) met Rik Felderhof op vakantie in Thailand!

  1. an

    Volgens de laatste update in de Telegraaf, blijkt dit niet te kloppen. Zij is met een vriendin naar Thailand geweest en Rik verblijft al een paar weken op de Antillen.

      /   Reply  / 
  2. Jan Doedel

    Maar hoe weet Sonja nou dat Rik op Curacao zit?
    Hoe weet Sonja dat het om een reportage gaat voor het blad Felderhof?
    Hmmmmm….. De twee houden elkaar dus wel op de hoogte, net zoals ik doe met mijn vrouw…
    Zeker dus een koppel :-)

      /   Reply  / 
  3. maria

    ik meen te hebben gelezen dat ze beiden een nieuwe uitdaging zouden ondernemen,maar nu die onzin over een relatie steeds maar blijft opduiken hebben ze besloten dat ff te laten rusten.
    daarom weet Sonja waar Rik zit,trouwens dat zou ik ook weten als ik met iemand iets zakelijks ging ondernemen wat uitgesteld moet worden toch:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>