Boyzone draagt kist Stephen Gately tijdens begrafenis

Stephen Gately Funeral - Location Previews

De overgebleven leden van Boyzone zullen zaterdag tijdens de uitvaart van hun overleden collega Stephen Gately de kist dragen. Gately stierf dit weekend plotseling op 33-jarige leeftijd. Naast Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy and Mikey Graham zullen nog twee naaste familieleden van Stephen de kist op hun schouders nemen. Verwacht wordt dat er duizenden fans naar de begrafenis in Dublin zullen komen.

De dienst zal rond het middaguur worden gehouden in de St Laurence O’Toole’s Church In Sherrif Street in Dublin, waar Gately opgroeide, en verwacht wordt dat de overige bandleden zullen zingen. De vier overgebleven leden van Boyzone zullen de nacht voor de begrafenis in de kerk blijven slapen, want volgens hen vond Stephen ‘het nooit leuk om alleen te zijn’. De heren zijn erg betrokken bij de begrafenis. Zo zullen ze vandaag richting Mallorca vertrekken om morgen persoonlijk de kist met het lichaam van Stephen met hun privéjet op te halen. Er komt ook een herdenkingsdienst in Londen, waar later meer bekend over zal worden gemaakt.

Andrew, de man van Stephen, heeft mensen gevraagd om geen bloemen mee te nemen, maar een donatie te doen aan Caudwell Children Charity. Twee weken voor zijn dood liet Stephen in een interview weten een kinderwens te hebben. Het stel had al gesproken over adoptie.

Lees ook:Exclusief interview met Boyzone
Lees ook:Uitvaart Stephen Gately in tekst en foto’s (live updates!)
Lees ook:Man Stephen Gately erft miljoenen
Lees ook:Stephen Gately (Boyzone) overleden op Mallorca
Lees ook:Echtgenoot Stephen Gately wil erfenis van 10 mijoen niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>